gemini05 kullanıcısının son içeriği

1. G

Recovery Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

Teşekkürler. Edit: bu Twrp sürümünü USB belleğe kaydedip Twrp üzerinden imaj yükle komutuyla kurdum ve yeniden Twrp yi açtım girişte şifre sordu şifremi girdim ve tüm dosyalar görünür hale geldi magisk yükleyip root yaptım. Hiç bir dosya da silinmedi telefonda.
  2. G

3.3.1.3 ve 3.3.1.1002 indirdim yedeklerimi aldıktan sonra deneyeceğim
  3. G

Teşekkürler. Twrp şifreli olmasa direk Twrp den yenisini kurarak halledebilrim. Veri kaybı olmaz o zaman daha önce çok yaptım diğer telefonlarımda ama ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Şimdi aklıma gelen org kablo ile USB takıp USB içindeki Twrp.img dosyasını Twrp içinden flashlama. Telefon...
  4. G

Teşekkür ederim cevabınız için. Yeni sürümü yüklersem telefon formatlanır mı, içindeki dosyalarım silinir mi? Ayrıca başka bir Twrp yi fastboot ile mi yuklemeliyim yoksa IMG flash tarzı bir programla telefondan yükleyebilir miyim? Telefon rootlu olmadığı için yapamam diye düşünüyorum.
  5. G

Merhaba doğru yere yazıyorum umarım. Bende mi9se cihaz var. IMEI atılı. Bugün MIUI 11 eu.9.10.17 beta sürümü Twrp 3.3. ile kurdum. Daha önce MIUI 10 eu8.15.17 beta sürümü yüklüydü. Sorunsuz kurulumu yaptım. Root yapmak için tekrar Twrp girdiğimde daha önce sorduğu ekran desen şifresini istemedi...
  6. G

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

teşekkür ederim bunun dışında sorun çıkmadı. Bir sonrakinde düzeltirler sanırım. edit: romu tekrar dirty flash yaptım. magisk modülde stereo ses için olan modulü kaldırıp yeniden başlattım ve sorun çözüldü. hoparlörden ses geliyor. Magisk modülde sadece youtube vanced ve energized protection var.
  7. G

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

bugün eu beta9.7.25 beta sürümünden 9.8.8eu betaya dirty flashla geçiş yaptım. yalnız telefonla konuşurken mikrofonu açınca ses gelmiyor onu farkettim. kuran varsa deneyebilir mi? Normal ahizede sıkıntı yok araç içinde bluetooth bağlı değildi mikrofonu açınca farkettim.
Üst Alt