gemini05 kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Xiaomi 11T - Miui 14 Güncelleme Sonrasında İmei Atılmada Sorun Olurmu?

Servis hizmeti bölümüne bakın. mi11t agate için miui14 sürümüne imei atılabiliyor. 13e geri dönmeye gerek yok. 1680295871 https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-tamir-ve-servis-hizmetleri.105553/page-206#post-1448543
  2. G

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

teşekkürler. imei atılırken veriler siliniyor mu?
  3. G

Mi 11T Agate telefona miui 14 endonezya güncellemesini yapınca imei atılabilir mi?
  4. G

Soru 11T sıfırlama veya güncelleme sonrası tekrar imei atılır mı?

Ben de endonezya rom v13 kullanıyorum. 14 güncellemesi geldi ama imei silinecek ve 14 için atılamıyor dedikleri için yüklemedim. Siz nerede yaptırdınız? imei atılınca telefondaki bilgiler siliniyor mu bilgi verirseniz sevinirim.
  5. G

mi11t agate hakkında özel mesaj attım hocam
  6. G

ben de mi11 t ile ilgili mesaj atmıştım hocam sanırım görmediniz
  7. G

Mi 11t IMEI repair hakkında yardımcı olabilir misiniz? Özel mesaj attım
  8. G

Yardım Yeni Güncelleme Sonrası Güvenlik Bildirimleri

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-dialer-message.124308/page-2#posts Burada paylaşmıştım pil süresini. Geçen gün güncelleme geldi miui13 e yükselttim. Onda da şarj fena değil.
  9. G

Yardım Yeni Güncelleme Sonrası Güvenlik Bildirimleri

Miui13 ile gelen bir durum. Arkadaşta poco x3 pro var onda da miui13 güncellemesi sonrası çıkmaya başladı. Bende 11t var Endonezya romu yükledim, çağrı kayıtları açık olduğundan her telefon görüşmesi esnasında kayıt yaptığı için kayıt ikonu çıkıyor
  10. G

Yardım MiUi Dialer & Message

Miui13 globalde şarj günü zor çıkarıyordu. 12 kurduktan sonra pil süresi hissedilir derecede artış gösterdi.
  11. G

Yardım MiUi Dialer & Message

Mi 11T cihazımın bugün bootloader açma süresi doldu. Bootloader açılınca hemen endonezya romu V12.5.3.0.RKWIDXM kurdum. Tamamen Türkçe ve şu an sorunsuz kullanıyorum. Miui dialer ve ses kaydı mevcut.
  12. G

Güncelleme Xiaomi 11T Global/ EEA (agate) Firmware V13.0.2.0.SKWMIXM Kararlı Sürüm

Cumartesi aldığım Global mi11T cihazıma yüklemek için bootloader açmak gerekiyordu. Miflash unlock toolun Son sürümünü indirip telefonu bağlayınca Kodadı Amber olarak tanıdı cihazı. Benim de kafam karıştı mi11t yerine k40 ultra mı aldım acaba diye. Akşama doğru OTA güncelleme geldi ve 13.02.0...
  13. G

Sohbet Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Download hızım: 32,31 Mbps Upload hızım: 2,82 Mbps Paketim:35mb'a kadar Fiyatı: Ayda 76 TL Taahhüt: YOK Servis sağlayıcım: TURKNET Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10 Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
  14. G

Tema Crimson V11-V12

güncelledim eline sağlık
  15. G

Tema Crimson V11-V12

WhatsApp mesajı ve normal mesaj geldi ayrıca play store güncelleme uyarısı vardı
Üst Alt