Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Ben Poco X4 Pro cihazima direnç ile imei attirdim ancak o günden sonra gelen guncellemeler %24 civarinda takili kaliyor.
Ayrica cok sık olmasa da kendiliginden kapanip açılıyor. Bi çözüm bulamadım desteklerinizi bekliyorum.
Ayrica iyi bayramlar dilerim.
Merhabalar yaklaşık 5-6 ay önce x4 pro 5g aldim. Ama aldığından beridir sürekli donma ve kasma problemi yaşıyorum. Henuz BL açmadım imei atma islemi yapılmadığı için.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bir de aramalarda karşı tarafa sesimin kesik kesik gittiğini söylüyorlar. Sürekli bu sorunu...
Cihazım Redmi Note 8. Cihazıma en son attığım romdan sonra TWRP silinmiş. şuan tekrar kurmak istiyorum ama fastboot modunda bağladığımda USB aygıtı hatalı tarzında bir uyarı veriyor. Telefonu açtığımda ise normal bir şekilde bağlanıyor.
Mi Flash ile yükleyim dedim bu kez de ekranda göreceğiniz...
Gcam kurmayi denedim ayarlarini yaptim ama olmadi normal kamerasi da gitti. Sonra magiskteki bütün modulleri kaldirdim. Romu yeniden kurdum ardindan wipe kısmından dalvikcache ve cache yaptim düzeldi sorun. Ama gcam hala çalışmıyor malesef
Miui 9 un persistini yaptim hocam grupta anlatilan biçimde ama o da olmadi. Bu kez kamera da açılmıyor. Pc den miui 9.6 yi tekrar yuklesem ARB olur mu acaba
Cok araştırdım onu ama uygun persist i nasil bulacagimi bilmiyorum yani asıl sorun şu note 3 un orjinal romu icindeki persist i flaslasam olur mu.
Çünkü başka persistler denedim twrp ile flashladim olmadi
Merhaba herkese. Kisa bir süre önce Mi Note 3 cihazima. Eu romdan miui 10.0.5 versiyonunu yükledim. Hersey güzeldi ama bugün oto ekran parlakligi ve ekran döndürme bi anda calismamaya başladı. Yardimci olursaniz sevinirim.
Not: Bootloader kilidim acik ve Twrp yüklü