gekren kullanıcısının son içeriği

1. gekren

Soru Amazfit Stratos Pace 2 Şarj Olmama Problemi ve Servis.

Arkadaşlar merhabalar. 3 senedir keyifle kullandığım saatim şarj olmamaya başladı. Daha doğrusu şarj oluyor ancak yüzde 0 da sürekli oluyor gibi görünüyor. Daha öncesinde şarj aleti ile saati sıkarak oluyordu ancak sanıyorum artık saatin içindeki pinlerde sorun var ve şarj olmuyor. Bununla...
  2. gekren

Yardım Arka Üçlü Kamera Değişimi

Arkadaşlar merhaba. Telefonumun arka dış kamera camı uzun süre kırıktı. Tabi bu süreçte içine kir toz çok çekti. Dış camı değiştirdim ancak ne kadar temizlesem de geniş açı ve normal kamera bulanık gösteriyor. Bu 3lü kamera setini komple değiştirebiliyor muyuz? Bu tamiri kime yaptırabilirim...
  3. gekren

Soru Çift kamera kayıt

Herkese merhaba. Yeni sürüme geçen bazı modellerde hem ön hem de arka kameranın aynı anda kayıt yaptığı bir kamera modu var. Mi9 için de bu mod gelecek mi? Bilgisi olan var mı?
  4. gekren

Yardım Amazfit Stratos Pace 2 tamirini yapabilecek kimse yok mu?

Herkese merhaba, Daha önce de bir konu içinde yazmıştım ancak hem bu modeli kullanan büyük bir kitle olmadığından cevap alamamıştım. Şu anda aktif olarak yine Stratos Pace 2 kullanıyorum ancak ilk aldığım saat kenarda duruyor. Bir güncelleme işlemi için saate yanlış romu kurdum ve saat şu anda...
  5. gekren

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Ben dediğiniz şekilde dosyayı göstererek yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. Tek sorun kameradan galeriye direk geçmiyor. 1572705791 Dili ingilizce yaptım bir fotoğraf çektim. Galeriye geçiş yaptım. Telefonu kapattım açtım. Kamerayı açmadan dili Türkçe yaptım. Artık kameradan galeriye sorunsuz geçiyor
  6. gekren

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Türkiye'den alabileceğim, ön tarafta ekranı tam kaplayan bir ekran koruyucu ve şeffaf ama tam fit oturan bir kılıf öneriniz var mı? Nerden ön cam koruma aldıysam yukarda aşağıya ekran ölü pixel var gibi çizik gösteriyor küçük gelmesinden dolayı.
  7. gekren

Çözüldü Mi9 Low temperature warning

Sensörün default en düşük derecesi - 37 dir. Olabilecek en düşük sıcaklığı ölçüyor gibi görünüyor. Sensör bozuk olabilir bence.
  8. gekren

Rehber Mi Cloud alan satın alma.

Merhabalar arkadaşlar. Daha önce paylaşılan bir rehber bulamadığımdan burada kendim oluşturmak istedim. Bildiğiniz gibi Mi Cloud, Xiaomi telefonlar ile tümleşik gelen bir sistem ve benim görüşüme göre yedekleme işlemleri için tümleşik yapıların kullanılması daha efektif oluyor. Bu sebepten...
  9. gekren

Soru Mi cloud

Mi cloud için alanı yükseltmek ödeme ile mümkün ancak ödeme yapılabilecek bir kanal yok mu Türkiye için?
  10. gekren

Soru Video efekt çeşitleri.

Bildiğiniz gibi çektiğimiz videolara efektler ekleyebiliyoruz. Bunun için yaptığım bir örneği paylaşıyorum. Bunun gibi videolar yapabileceğimiz yani müziğin yanında videoya efektler ekleyen bir uygulama mevcut mu? Veya telefonda olan bu efektleri çeşitlendirmek mümkün müdür?
  11. gekren

Çözüldü Airdots tavsiye

Dediğiniz gibi airpods kullananlar bile bunu onaylıyor. Tek kötü yanı biraz daha büyük kutusu ve kulaklık boyutu.
  12. gekren

Çözüldü Airdots tavsiye

merhabalar. öncelikle hayırlı olsun diyelim. ekran koruyucu alırken ön kamerayı da örten bir ekran koruyucu almamanı öneririm. çünkü ön kameranın olduğu bölgede yapıştırıcı sıvı olmadığından o bölge açıkta kalıyor ve 1 hafta olmadan içi toz doluyor ön kamera bölgesinin. ön kameranın üstünü...
  13. gekren

Yardım Mi9 Volte ve Vowifi

vowifi dediğiniz wifi aramaları menüsündeki işlem midir?
  14. gekren

Sohbet IMEI Kardeşliği bitmiştir

ben bildiğim kadarıyla anlatayım. 1- Telefonu satamayacaksınız. Hattı devretmek isteseniz yeni kişinin tc si imei ve hat sahibi olarak tutmayacak. Kime güvenip al hattımı da kullan faturasını da öde diyebilecekseniz ancak ona satabileceksiniz. Bildiğim kadarıyla şöyle olabilir. Imei kaydını...
  15. gekren

Diğer [Ana Konu] Mi9 Kayıt Hakkında

öm atılmıştır.
Üst Alt