geheim kullanıcısının son içeriği

1. geheim

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Kararlı kardeşim en son v110.4.0 versiyonunu yamistim
  2. geheim

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Yeni guncelleme geldi v11.0.5.0 bu versiyonun ota bağlantı linki varmı
  3. geheim

Rehber Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme

Evet global versiyon ve unlock du
  4. geheim

Çok özür dilerim ama root atma işi nasıl oluyor forumda böyle bir konu varmı adım adım yapabileceğim
  5. geheim

Daha doğrusu böyle birşey mümkün mü
  6. geheim

1-2 gün bekliycem eğer güncelleme gelmezse twp yukleyebilirmiyim sonrasında manuel olarak kendim yapabilirim
  7. geheim

Peki 1 gün sonramı geldi yoksa rom yukler yuklemezmi geldi
  8. geheim

Biraz önce flash ile anlattığınız şekilde rom yüklemesi yaptım ancak güncelleme yapmak istediğimde MIUI 11 guncellellemesi gelmedi,acaba 1-2 gün sonra kendisimi güncelleme yapmak istiyecek
  9. geheim

Meehaba beta room dan stabil roma geçmek icin bilgisayar şartmı sadece twlefondaki twrp ile yüklesek olmuyormu
  10. geheim

Soru Mi 9 SE Portre Modu

Portre modunda cekerken 2-3 metre uzaklastiktan sonra cekecegin kisinin yuzune ekranda dokunarak odakla sonra cekim yap o zaman mukemmel sonuclar alirsin
  11. geheim

Yardım Mi 9 se beta rom dan stabil rom a geçilirmi

Malisef bu linkteki konu artık gözükmüyor galiba silmişler tekrar kontrol edebilirmisin kardeşim
  12. geheim

1572890171 Kardeşim bircok video izledim kafam karıştı bana adim adim yapabilecegim bir video baglanti adresi gonderebilirmisin
  13. geheim

Arkadaşlar nasıl geçebilirim birde gecersem imei silinirmi
  14. geheim

Yardım Eu 9.10.24 kamera sorunu

yeni güncellemede de aynı hatayı veriyor kararlı olmayan tum modellerde bu hata var umarim diger bir guncellemeye sorun düzelmiş olur
  15. geheim

MIUI 11 MİUİ 11 Eu Rom

Bence bekle ben beklemeden guncelledim simdi kameranin sol altinda olan ön izleme kutucigunda fotograflar gozukmuyor ancak ingilizceye cevirirsen aciliyor
Üst Alt