gedizgll kullanıcısının son içeriği

1. gedizgll

Yardım Mi9 telefonuma miui 12 güncellemesi dün gece geldi bildirimi kapattım sonra yüklerim diye fakat daha sonra maalesef güncelleme yok diyor ??

Teşekkür ederim bekleyeceğiz ozaman yapacak birşey yok iyi geceler bilgilendirdiğiniz için tesekkurler arkadaslar
  2. gedizgll

Yardım Mi9 telefonuma miui 12 güncellemesi dün gece geldi bildirimi kapattım sonra yüklerim diye fakat daha sonra maalesef güncelleme yok diyor ??

Şuan tekrardan yapmam şart değil acelem yok ama merak ediyordum ortalama ne kadar sürede gelecektir ? Bir de bu normal demişsiniz , o an yüklenmediğinde herzaman mı baska bir zamana atıyor güncellemeyi Xiaomi ? 1593900348 Teşekkürler ben ilk kez karsılastım. Korktum da acıkcası.
  3. gedizgll

Merhaba hocam, yani benlik bir sorun yok güncellemeyimi geri çektiler ? Ben de bugündür aranıyorum nasıl getiririm geri diye. Var mı konu hakkında bilgilendirme resmi falan.
Üst Alt