Gedar40 kullanıcısının son içeriği

1. G

Rom Note 12 pro 5g rom önerisi

Arkadaşlar iki haftadır kilit açmaya çalışıyorum ama couldn't unlock hatası veriyor herşeyi denedim olmuyor yardımcı olur musunuz
  2. G

Bootloader kilidi açmaya çalışıyorum her defasında cihaz etkinleştirilemedi hatası alıyorum bunun bir çözümü varmıdır acaba
  3. G

D. kayıtlı telefona mi flash ile Endonezya rom yüklesem sıkıntı olur mu acaba bootloader kilidi 3 gün sonra açılacak bir de eskiden twrp kurup romlar arası geçiş yapılıyordu bu telefonda olmuyor mu o şekilde
  4. G

Soru Redmi Note 10 Pro MIUI 13 Xiaomi.eu rom yükleme

Nasıl yüklenir bilen var mı
  5. G

Rom MIUI 12.6 | MIUI BANGSAT | Redmi Note 9S / 9 Pro Curtana-Joyeuse / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Hocam romu kurdum kamera ayarlarım bu kadar fazla değil ve bu seçenek yok hocam
  6. G

Rom MIUI 12.6 | MIUI BANGSAT | Redmi Note 9S / 9 Pro Curtana-Joyeuse / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Curtana için deneyen oldu mu acaba kamerada beyaz çekim sorunu oluyor miatoll portlarda.. bunda var mı bilemiyorum
  7. G

Rom MIUI 12.5 | MIUI Hellas XTRV 21.4.1 PORT ~ Miatoll

Micro sd kartınız olduğunu varsayiyor tüm romları oraya atmak en mantıklısı 1617900861 Curtana için deneyen oldu mu acaba kamera 64 MP e göre yapıldı ise fotolar beyaz çıkıyor
  8. G

Rehber Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro [Curtana] KULLANDIĞIM EN İYİ PORT

Tamamen kernel kaynaklı hocam agni yapıyor.Yoksa hiçbir sıkıntısı yok romun.bu adam devam etseydi rom işlerine rakipsizdi zaten
  9. G

Soru Sizce Telefonum Beni 2 Yıl Götürür mü?

Hocam siz denediniz mi bu romu paylaşım için teşekkürler roetlishberger
  10. G

Soru Sizce Telefonum Beni 2 Yıl Götürür mü?

Hocam avranasoft link verebilir misiniz bulamadım sitede
  11. G

Rehber Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro [Curtana] KULLANDIĞIM EN İYİ PORT

Masik V2 yi indir hocam vendor dosyasını Google da vendor 318 diye arattır.onu kur onunla çalışır. 1615895336 Sen denemissin hocam romu ilk yorum senin hatta unutmuş olabilirsin.
  12. G

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-port-curtana-miui-masik-premium-20-8-31.93305/
  13. G

Hocam romu kurdum masikp Roma benziyor ama en son güncellemesini 31.8.2020 de alan masik p den hiçbir rom daha iyi değil başka bir telefon kullanıyorsun sanki deneyin derim ben hala masikteyim.
  14. G

MIUI 12.5 MIUI 12.6 | 21.4.7 Port Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro (Miatoll) Repack

Hocam bu romu curtana için kurabilir miyiz? joyuse yazıyor
Üst Alt