GECELERRRR kullanıcısının son içeriği

1. GECELERRRR

Soru Samsung Galaxy M31 mi, Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 mi?

Merhabalar. Telefon alacağım. Samsung'un çıkardığı M31 (daha ülkemize gelecek) ve M30s (1900 TL) modelleri çok hoşuma gitti. Fakat, bizim çılgın Sultangazi'de Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128\6 modeli 1680 TL! Kafamı kurcalayan da bu. Hangisini alayım? (Lütfen Xiaomi hayranlığı yapıp araştırmadan...
  2. GECELERRRR

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro 256\8 modeli, Türkiye'ye gelecek mi?

Merhabalar. Biliyorsunuz ki, Xiaomi Redmi Note 8 Pro'nun 64\6, 128\6 ve 256\8 modelleri var. 64 ve 128 ülkemizde. Ama, 256\8'lik model, Türkiye'ye gelecek mi?
  3. GECELERRRR

Sohbet Bu Forumda Tek Xiaomi KullanMAYAN Kişi Olarak PC Sistemim

Merhabalar. Birkaç günlük forum tecrübemle, galiba bu forumda tek toplama PC kullanan ve hiçbir Xiaomi kullanmayan kişi, Benim.. Bugün sizlere artık kullandığım sistemimi yazacağım. Buyurun. CPU (İşlemci): Intel Core 2 Duo E8400 GPU (Ekran Kartı): ATI Radeon X1650 RAM: Kingston DDR2 800 MHz...
  4. GECELERRRR

Soru 60 TL'ye Kadar Görüntü Kablosu Önerisi

Merhabalar. 47 yıllık PC'mde, görüntü kablosu -HDMI- arıza yaptı. Görüntüleri -siyah şeyleri kırmızı, bazen full yeşil- çok kötü gösteriyor. TV ekranında dümdüz görüntü. Onun için, 60 TL'ye kadar HDMI to VGA, yalnız HDMI kablo önerilerinizi bekliyorum. Not: Forumda PC kategorisi bulamadığımdan...
  5. GECELERRRR

Soru Samsung Galaxy S4 Mini Chipset (yonga seti, anakart) Değişimi

Merhabalar. Evimde bozuk S4 Mini var. Satmak yerine kendim yapıp kullanmak istiyorum -aslında tek sorunu. yazılım, güç tuşu ve batarya.- Fakat, biliyorsunuz ki Qualcomm Snapdragon 400, ısınma sorunu olan bir yonga. Ben bunu Samsung Exynos 5 Octa 5410 veya Snapdragon 425 ile değiştirmek...
  6. GECELERRRR

Sohbet Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Merhabalar. Bu foruma hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? Kullandığınız cihaz ne? Bunları söyleyelim burada. Mesela ben; Masaüstü PC kullanıyorum Sistemini şimdilik açıklamak istemiyorum. (Burada, eminim ki masaüstü sistemlerinden anlayan yok. Varsa da sayısı çok az.) Kullandığım taryaıcıysa...
  7. GECELERRRR

Soru 3000 TL Telefon Tavsiyesi

Merhabalar. Bu forumda yepyeni, taptaze bir üyeyim. 3000 TL Bütçem var. Kullandığım teneke PC yerine güzel bir telefon almak istiyorum. Ama evimde 2 telefon (Samsung Galaxy S4 Mini ve General Mobile GM Discovery 4 GB), 1 tablet (Hometech HT 8c) var. 2 telefon çalışmıyor, tabletin de ekranı...
Üst Alt