Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler Mi Note 3 cihazımın orjinal ilk bataryası sular seller gibi dayanmıyordu geçen aylarda orjinali BM3A orjinal batarya ile değişim yapıldı ama hala aynı sadece biraz daha fazla gidiyor , sıkıntı nedir acaba ?
Öncelikle selamlar. Mi Note 3 cihazımın şarjı sular seller gibi bitiyordu, 3 ay önce orjinal BM3A ile değişim yapıldı fakat pil sanki aynı gibi ilk halinden biraz daha çok gidiyor. Sorun acaba telefonda mı yoksa elimde Orjinali bide Deji batarya var sıfır takılmamış hiç acaba bide onu mu denesem...
Küçük ama etkili ve güçlü bi atom karıncaya ihtiyaç vardır 😁
Şuan Mi Note 3 var bende aynı bu cihaz ayarlarında;
6 inçe kadar ekran boyutu
Orta segment ve yukarısı cihaz önerisi verebilecek var mıdır ?
Apple hariç.
Ağalar Mi note 3 cihazım var. Global sürüm ve android 9 ve miui 12 yüklü idi. Kilit açtım, Twrp root derken Eu roma geçtim ancak son haftalarda şarja taktıktan bi süre sonra cihaz kapatıyor öyle şarj oluyor tekrar manuel olarak açıyorum fakat yine bir süre sonra aynı şekilde kapatıyor kendini...
Ağalar benim cihaz 9s 128 gb Yurtdışı kayıtsız. Rootlu ve Şuan Eu rom 11.0.8.0 yüklü . Aramalarda şebeke kesintisi oluyor sürekli değişen dakikalarda ekranda Mobil şebeke kullanılamıyor diye yazıyor ve bildirim çubuğunda sim kart yok işareti çıkıyor bi 10 saniye sonra telefon kendine geliyo...
Baylar bayanlar Telefon Redmi Note 5 AI . Suanda 9.5 yüklü gayet memnunum ve 10 güncellemesi çoktandır gelmişti . Yüklemek istemiyorum ve bugün cihazı WiFi ye bağlayınca otomatik indirmiş yüklemek için hazır diyor gece 2.5 arası yükleyecek heralde. Bunu nasıl iptal ederim güncelleme dosyasını...
4.64 note 5 proyu ai 1100 e satiyolar valla. Note 6 daha yeni cihaz valla kararsiz kaldim iyi mi cihazsiz da kalmak istemiyom biri mi note 2 var bende demiş ozelden yazdim |( valla en uyuz oldugum is cihaz degistirmek elimde note3 vardi onu sattim arizaliydi note 5 pro ai daha iyi gibime geliyo...
Valla aslinda bendeki paraya alinabilecek tek cihaz 5 plus ama o cihazı sevmedim note 6 pro alayim dedim butce asiyor centikten nefret ediyorum note 2 biraz daha asiyor falan filan