gcb1903 kullanıcısının son içeriği

1. gcb1903

Recovery Redmi Note 9 Pro TWRP 3.4.0-14 Tek Tuş Yükleme Aracı

Miui 13 yüklü cihazda denemeyin arkadaşlar TWRP ekranı yanıp sönüyor durmadan. Orange deneyelim bir de.
  2. gcb1903

Çözüldü Mi5 Güncelleme Sonrası Mi Ekranında Takılma

Telefonu deneye deneye sonunda recovery ekranına geldim, miflash ile miui 9.5.2 yükledim. Telefon açıldı, kilidi açmak için başvurayım dedim anında açtı onu da. Bekleme süresi verecek diye beklerken açtı anında ilginç şekilde. Yardımlar için teşekkür ederim.
  3. gcb1903

Yani çöp mü oldu cihaz? Eşeği kaybedip bulmuştuk, sevindik, eşek öldü.
  4. gcb1903

Yıllar önce çaldırdığımı sandığım Mi5 telefonumu yıllardır giymediğim mevsimlik ceketi giyince cebimde buldum. Batarya şişmişti, Deji batarya aldım ve telefon açıldı. Tabi Miui 8 vardı. Güncellemeyi tıkladım Miui 9 çıktı ve yükle dedim. Demez olaydım. Telefon Mi ekranda takıldı kaldı. Saatlerdir...
  5. gcb1903

Yardım Mi 10T Pro Global'den EU Roma Geçiş

Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Telefonun içindeki kullanıcı verilerini kaybetmeden Miui 13 Global yüklü cihazı EU Roma geçirebilir miyiz? Hani isteğim o ki içindeki kullanıcı verileri, uygulamalar silinmesin. Banka uygulamaları, sosyal medya hesapları için yeniden giriş yapmak zorunda...
  6. gcb1903

Recovery Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

Mi 10t Pro'da dosyaları göremiyorum. OTG olarak bağladım yine aynı. TWRP yüklü ama dosyalar gözükmüyor. İçindeki Magisk ile root attım, açıldı ama yine de TWRP'yi açınca dosyalara erişim sağlayamıyorum. Bunu nasıl aşabiliriz?
  7. gcb1903

Recovery Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Twrp 3.4.0-1206 Tek Tuş Yükleme Aracı

Linkten indirdiğimiz şey ne tam olarak? Pc açamadı. Bağla diyorum bağlamıyor. Nedir bu tam olarak? Eskiden hep tek tuş yükleme aracı çıkardı mi 10t Pro için yok mu?
  8. gcb1903

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Merhaba arkadaşlar. Cihazda hangi kamera uygulamasını kullanıyorsunuz? Kendi kamerası pek fiyatını yansıtmadı bana. İphone 8 + ile mukayese edince baya geride kamera. Xiaomi yine yazılım konusunda kameraya bir şey katamamış anlaşılan. Sizin kullandığınız gcam gibi farklı uygulamalar var mı...
  9. gcb1903

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için 6 saatlik denemelerim sonucu ulaştığım çözümü yazmak istedim. Cihaz Redmi Note 4 (mido). Öncelikle kesinlikle hangi sürüm olursa olsun fastboot ile rom atmakla, miflash ile rom atmakla düzelmiyor. Miui yazısı geldiği anda zaten anlıyorsunuz. TWRP ile denedim...
  10. gcb1903

Yardım Note 8 EDGE Çekiyor

Arkadaşlar bir yakınım bu cihazdan almış, Çin sürümü m1908c3je model. BT açık, ve imei atılmış cihaz. Geçen gün 12.03 sürümü gelmiş güncelleme ve güncelleme sonrası telefon sadece EDGE çekiyor. Başka hatlarda denedim, hattı kendi telefonuma alınca LTE çekiyor. Hız testi açılmıyor bile o kadar...
  11. gcb1903

İnceleme Qin 1s 4G

Bu cihazı Türkiye'den alma şansımız yok mu?
  12. gcb1903

Rom Redmi Note 4X/4 MIUITR 20.2.20 [ Android 9 / Port ]

Şimdi kurulum yapıyorum. Bakalım nasıl olacak. Temiz sıfırdan kurulum yaptım özellikle cihaz bomboş olsun diye. Ama kurulum için lazy, magisk gerekli mi belirtilmemiş. Ben yine de ikisini de flaşladım. Bir iki gün kullanıp geri dönüş yaparım. Edit: yaklaşık 20 gündür romu kullanıyorum. 3/32...
  13. gcb1903

Yardım Google kamera

Redmi note 4 için gcam yok diye biliyorum. Daha doğrusu miui 10 ve sonrası için yok.
  14. gcb1903

Yardım Fastboot Kurulumu Tamamlanmıyor

Eksik kelime kullanmışım. O da var onu da denedim demek istedim. Attığım ekran alıntısına bakarsanız görev çubuğunda simgesini görebilirsiniz.
  15. gcb1903

Yardım Fastboot Kurulumu Tamamlanmıyor

64 bit zaten kullandığım.
Üst Alt