gcb1903 kullanıcısının son içeriği

1. gcb1903

Çözüldü Mi5 Güncelleme Sonrası Mi Ekranında Takılma

Yıllar önce çaldırdığımı sandığım Mi5 telefonumu yıllardır giymediğim mevsimlik ceketi giyince cebimde buldum. Batarya şişmişti, Deji batarya aldım ve telefon açıldı. Tabi Miui 8 vardı. Güncellemeyi tıkladım Miui 9 çıktı ve yükle dedim. Demez olaydım. Telefon Mi ekranda takıldı kaldı. Saatlerdir...
  2. gcb1903

Yardım Mi 10T Pro Global'den EU Roma Geçiş

Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Telefonun içindeki kullanıcı verilerini kaybetmeden Miui 13 Global yüklü cihazı EU Roma geçirebilir miyiz? Hani isteğim o ki içindeki kullanıcı verileri, uygulamalar silinmesin. Banka uygulamaları, sosyal medya hesapları için yeniden giriş yapmak zorunda...
  3. gcb1903

Yardım Note 8 EDGE Çekiyor

Arkadaşlar bir yakınım bu cihazdan almış, Çin sürümü m1908c3je model. BT açık, ve imei atılmış cihaz. Geçen gün 12.03 sürümü gelmiş güncelleme ve güncelleme sonrası telefon sadece EDGE çekiyor. Başka hatlarda denedim, hattı kendi telefonuma alınca LTE çekiyor. Hız testi açılmıyor bile o kadar...
  4. gcb1903

Yardım Fastboot Kurulumu Tamamlanmıyor

Arkadaşlar dün akşam telefona buradaki otomatik Twrp yüklemesini uyguladım. Magisk kurlumu vs tamam açıldı telefon. EU rom kurmak için Twrp'ye girdiğimde telefon hata verdi kitlendi. Yeniden başlatınca Twrp gitti Mi Recovery geldi yine. Ama telefonu açamadığım için usb hata ayıklamayı açamıyorum...
  5. gcb1903

Yardım Uygulama Geçiş Sorunu

Bunlar da işe yaramadı. Ben böyle bir şey görmedim. Hızlı erişim tepsisinden 1 dk önce baktığım sözlük sayfasına dönsem baştan yüklüyor. 1 dk önce açtığım oyuna tıklasam baştan yüklüyor. Dh uygulaması baştan yüklüyor. WhatsApp harici mesajlar uygulaması, instagram dahil tüm uygulamalar baştan...
  6. gcb1903

Maalesef işe yaramadı. Tepsideki uygulamalardan birini tıkladığımda anında açılması gerekmez mi? Ön bellekte tutmuyor mu? 1 dk önce kullandığım uygulamaya geri dönünce baştan başlaması çok saçma. Başka tavsiye var mı?
  7. gcb1903

Arkadaşlar merhaba. Telefonda miui 10 yüklü. Sorun şu; örneğin chrome açtım ve bir sayfada yazı okuyorum, instagram'dan bildirim geldi ve oraya girdim. Geri gelince sayfa baştan yükleniyor. Diyelim oyun oynuyorum. Kaldığım yerden devam etmiyor. Oyun baştan açılıyor geri gelirsem. Eskiden...
  8. gcb1903

Haber Mi 9.6.3.0 Güncelleme geldi...

Arkadaşlar bu güncellemeyi twrp ile yüklemem gerek. İndirme linkini nereden bulabilirim. Direkt güncelle diyince twrp açılıyor güncelleme olmuyor. Recovery güncelleme yapmam lazım. 1538504435 Arkadaşlar bu güncellemeyi twrp ile yüklemem gerek. İndirme linkini nereden bulabilirim. Direkt güncelle...
  9. gcb1903

Güncelleme Redmi Note 4/4X için V9.5.11.0.NCFMIFA Miui 9 Global Kararlı Rom

magisk ne demek bilmiyorum. Ayrıca nandroid'i de bilmiyorum. Rica etsem link verebilir misiniz? Aratınca bir çok karışık şey çıktı. Pek bilmiyorum kusura bakmayın.
  10. gcb1903

Güncelleme Redmi Note 4/4X için V9.5.11.0.NCFMIFA Miui 9 Global Kararlı Rom

Arkadaşlar merhaba. Şimdi benim cihaz beta rom yüklü. Her hafta güncelleme geliyor ve root gidiyor bu yüzden. Bıktım her hafta root atmaktan. Bunu indirip TWRP ile flaşlasam stabil roma geçmiş olur muyum? Bir de mevcut uygulamalarım vs gidecek mi? Yardımlarınızı bekliyorum pek bilmediğim konular.
  11. gcb1903

Rehber Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Twrp Yükleme ve Stock Miui Rom Yükleme

Arkadaşlar Redmi Note 4 SD625 cihazım beta rom yüklüyken bugün bir güncelleme geldi yükle dedim pat kapandı ve şuan twrp açılıyor sadece. Sanırım hafıza kartına indirdiğim romu atıp flashlayabirim. Kafam karıştı çok. Stabil güncel miui 9 romu linki verebilir misiniz? Twrp ile yüklenecek şekilde.
  12. gcb1903

Rehber Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Twrp Yükleme ve Stock Miui Rom Yükleme

Hocam bunların hepsini 5 kere tekrar yaptım. Yani kendimi mal gibi hissediyorum o dereceyim şuan. Her şey bitip Twrp açmak için power+ses açma tuşuna basınca main menu diye bir şey açılıyor, reboot, wipe data ve miassistant için seçenekler çıkıyor. Ayrıca bu anlatımda komut istemi ile hiçbir...
  13. gcb1903

Hocam eminim sizi sıkıyorum ama o sürücüleri tam olarak nasıl kuruyoruz? Telefon kapalıyken mi açıkken mi kuruyoruz? Komut istemine ne yazıyoruz yüklenmesi için? Ben gibi bilmeyenler için de yazabilir misiniz rica etsem.
  14. gcb1903

O kısma gelemiyorum daha önce bir şeyler yüklüyorduk sürücüler mi ne. O kısım yazmıyor zaten sayfada. İlk yaptığımda da Youtube videosu izlerken oradan bir şeyler indirip komut istemine bir şeyler yazıyorduk sürücüler yükleniyordu. O videoyu da bulamadım neyi yükleyeceğimi bilmiyorum o yüzden...
  15. gcb1903

Arkadaşlar bana gülmeyin ama daha önce burada anlatılanları yaparak Twrp yükleyip root aldığım cihazım gelen 1.3 gb güncelleme sonrası eskisi gibi oldu. Şimdi tekrar Twrp yüklemek istiyorum ama beceremiyorum. Evet çok saçma daha 10 gün önce yaptım ama yapamıyorum şuan. Özellikle önce sürücüler...
Üst Alt