Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar konuyu açmadan önce bu olayı araştırdım ve konularda uygulama ayarlarından sistem başlatıcısının verilerini silme veya devre dışı bırakma şeklinde çözenler olmuş fakat bende hiçbir şekilde düzelmedi ve yeni bir sistem başlatıcısı apk yüklemek istediğimde sistem uygulamalarını...
Merhabalar Redmi 5 plus telefona sahibim ve twrpyi kurdum ardından yeniden başlatınca TWRP modundan çıkamaz oldum twrp'den system off yaptım fakat yine de açma tuşuyla açtığımda twrp moda geçiyor çözümü var mıdır ?
Hc
Hocam birde konuyla alakasız bir şey soracağım bu TWRP modunda telefonu kapatıp yeniden home tuşuyla açtığımda yeniden TWRP moduna giriyor böyle olmasını nasıl engellerim veya telefonu normal şekilde nasıl açarım?
Evet ben de gördüm :D Kendim farklı bir telefonun imeisini atabilir miyim? Ek olarak telefonda 2 adet imei gözüküyor aynı marka model usb modeminin fakat telefonumun sim kart yuvası sadece 1 adet.
Merhaba arkadaşlar ben birisinden 2.el Redmi 5 PLUS aldım fakat imeisi HUAWEİ K3765 isimli marka ve modele ait bu ürün nedir ve imeide bir sıkıntı çıkar mı ek olarak bu telefonuma farklı bir imei atabilir miyim?