GaziVural27 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Uygulamaların ikonu bozuldu

Selamlar, İngilizceden telefonu Türkçe'ye cevirdim ve uygulamaların ikonları bozuldu nasıl duzeltilir
  2. G

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus Sistem Başlatıcısı durma sorunu!

Merhabalar konuyu açmadan önce bu olayı araştırdım ve konularda uygulama ayarlarından sistem başlatıcısının verilerini silme veya devre dışı bırakma şeklinde çözenler olmuş fakat bende hiçbir şekilde düzelmedi ve yeni bir sistem başlatıcısı apk yüklemek istediğimde sistem uygulamalarını...
  3. G

Çözüldü TWRP Modunda Kalan Redmi 5 PLUS

Kendim düzelttim hocam teşekkürler. 1592317778 Kendim düzelttim hocam teşekkürler.
  4. G

Çözüldü TWRP Modunda Kalan Redmi 5 PLUS

Merhabalar Redmi 5 plus telefona sahibim ve twrpyi kurdum ardından yeniden başlatınca TWRP modundan çıkamaz oldum twrp'den system off yaptım fakat yine de açma tuşuyla açtığımda twrp moda geçiyor çözümü var mıdır ?
  5. G

Tema Apple Açılış Animasyonu

Öyle yapıyorum da gene de twrp'ye geçiyor
  6. G

Hc Hocam birde konuyla alakasız bir şey soracağım bu TWRP modunda telefonu kapatıp yeniden home tuşuyla açtığımda yeniden TWRP moduna giriyor böyle olmasını nasıl engellerim veya telefonu normal şekilde nasıl açarım?
  7. G

Hocam ben bu konularda cahilim videolu anlatım v.s var mı ? :D
  8. G

MIUI 12 - Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.4 Beta Android 9 bunu kullanıyorum
  9. G

Evet hocam global rom
  10. G

Yanlış fotoğrafı atmışım az önce :D
  11. G

Bende o bölüm yok işte
  12. G

İçe aktar dediğimde temalarımın olduğu bölümde tema görünmüyor.
  13. G

Çözüldü REDMİ 5 PLUS İMEİ

Evet ben de gördüm :D Kendim farklı bir telefonun imeisini atabilir miyim? Ek olarak telefonda 2 adet imei gözüküyor aynı marka model usb modeminin fakat telefonumun sim kart yuvası sadece 1 adet.
  14. G

Çözüldü REDMİ 5 PLUS İMEİ

Merhaba arkadaşlar ben birisinden 2.el Redmi 5 PLUS aldım fakat imeisi HUAWEİ K3765 isimli marka ve modele ait bu ürün nedir ve imeide bir sıkıntı çıkar mı ek olarak bu telefonuma farklı bir imei atabilir miyim?
  15. G

MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

Birde bir şey soracağım benim 2.el aldığım bu telefondaki imei HUAWEİ K3765 model markaya ait ben buna farklı bir imei atabilir miyim?
Üst Alt