Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OTA üzerinden güncelleme geldi indirdim şarj az olduğu için güncelleme gerçekleşmedi bir süre şarja taktığımda güncelle seçeneği kaybolmuş şimdi güncelleme kontrol et dediğimde GÜNCELLEME YOK diyor ne yapmak gerekiyor.
12.2.4 rom güncellemesi geldi ve romu indirdi fakat güncelle seçeneği gitti ve tekrar güncelleme yaptığımda güncelleme yok diyor ne yapmak lazım beklemelimiyim twrp vs veya fastboot yöntemiyle güncellenme yapmak istemiyorum doğal olsun
BL kilidi açarken ciha mecburen sıfırlanıyor ve uygulamaları tekrar yüklüyorsun. Senin bunun için bakman gereken yer ZİRAAT MOBİL uygulamasının Bildirim Güvenlik ayarları
Hindistan Global Romun Diğer Global Sürümden farkı yok arama mesjlar rehber arama kaydı gibi artı tarafları var kendim kullanıyorum reklam konusuna geline ayarlardan hepsini kapatabiliyorsun reklamsız bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Yalnız BL kilidinin açık olması lazım
Cihazın BL Kilidi açık miflash cihazı görüyor ama dosyayı görmüyor. EEA Sürümünden Hint Sürümüne Geçmek istiyorum Diğer Arkadaşların dediği gibi Twrp yükleyip onunla yüklemek gerekiyor galiba
Winrar .zip Uzantılı Dosyayı Poco F2 Pro Cihaza Nasıl Hangi Yöntemle Yükleme Yapabilirim. Fastboot Modunda Nasıl yükleme yapılır biliyorum.Fakat bu Winrar .zip uzantılı olunca Fasboot olarak yüklenmiyor. MiFllash Görmüyor. TWRP Yüklü Değil
https://c.mi.com/tr/miuidownload/detail?device=1900380...
bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
1595662656
bu dosya fastboot ile yükleme değil diğer türlü nasıl yükleyebilirim twrp yüklü değil telefonda BL kilidi açık fastboot ile atabiliyorum ama diğer türlüsünü bilmiyorum
zipteki dosyaları klasöre çıkart deyip mi flash uygulamasında çıkarttığımız klasörü gösteriyorum değilmi Üstat yanlış bi işlem yapmayalım birde bunu fastboot olarak mı yüklüyoruz kusura bakma elimden gelir ama hangi dosya nasıl yüklenir karıştırıyorum twrp yüklü değil cihazda
1595602136
?