gazel90 kullanıcısının son içeriği

1. gazel90

HyperOS 14 Ultra TWRP / Magisk

...
  2. gazel90

Yardım Note 12 pro 5g imei

Note 12 pro 5g aynı telefon bende de mevcut yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. gazel90

Rom MiuiPro 13 v22.2.27 Patched Rom

Bu rom yeni değil ki devamlı kullandığım rom.Eksra özelliklere sahip romdur.Ücretli satılır.
  4. gazel90

Mod Klavye'nin alt köşelerini oval yapma

Dostum çalışmıyor bu.Guncel surumu var mı acaba?
  5. gazel90

Rom 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom

Romu kurdum lakin pcden telefona dosya veya resim atmaya çalıştığımda yarısında otomatik kesiliyor yada hiç atmıyor.Sebebi ne olabilir acaba ?
  6. gazel90

Uygulama Mail uygulaması

Aqua Mail'i tek geçerim.Deneyin.Nette modluluarı var araştırın..
  7. gazel90

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro - Прошивки MIUI - 4PDA bütün linkler var en altta..
  8. gazel90

Rehber Bütün Xiaomi Cihazlarda Always On Display (AOD) Özelliğini Aktif Etmek!

Kapalı ekranda Alarm çalarken dokunmatik bazen algılamıyor.Daha önce böyle bir sorun yoktu.
  9. gazel90

Rehber Bütün Xiaomi Cihazlarda Always On Display (AOD) Özelliğini Aktif Etmek!

Arkadaşlar bütün işlemleri yapın.Sonra MIUI Always-on display APKs - APKMirror buradan en son apkyi indirip kurun.Sorunsuz bir şekilde şekilde kullanın....Buda benim size kıyağım olsun : )
  10. gazel90

Mod MagiskHide Props Config v6.1.2 (Cihaz Sertifikalı Değil Çözümü)

Çok teşekkür ederim mi 6 Okey
  11. gazel90

Yardım Lucky patcher yardım.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bilmiyorum lucky patcher kullananiz var mı aranızda ama ben kullanıyorum çoğu uygulamada uygulama içi emülasyon yapıp ücretsiz satın alıyorum ama bu romda problem yaşıyorum. Yamayı uygulayıp satın al dediğim hiçbir tepki vermiyor .daha önce çok custom rom kullandım hiç...
Üst Alt