Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar arkadaşlar. Bilmiyorum lucky patcher kullananiz var mı aranızda ama ben kullanıyorum çoğu uygulamada uygulama içi emülasyon yapıp ücretsiz satın alıyorum ama bu romda problem yaşıyorum. Yamayı uygulayıp satın al dediğim hiçbir tepki vermiyor .daha önce çok custom rom kullandım hiç...
Miuipro_v9.0_sagit_9.10.10-17 link verebilecek kimse yok mu?Her telefonun var yanlız mi 6 için hiç Bir yerde bulamadım ben.Allah rizasi için yardımcı olursanız sevinirim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bende bu şekilde kullanmaya karar verdim kardeşim.Ghost olayını sorun etmiyorum artık.Sonra pirince gidelim derken elimizdeki bulgurdan da oluruz...
Arkadaşlar merhaba.Mi 6 kullanıcısiyim. Telefon ayarlarındaki güvenlik bölümünden temizle diye bir kısayol oluşturdum ne zaman temizle desem alttaki tuşlar işlevini kaybediyor yani işlemiyor taki telefonu açıp kapatınca ya kadar. Sizce bu soruna sebep olan şey ne? Bu konuda yardımcı olacak kimse...
Mi 6 için link verecek kimse yokmu Allah aşkına iki ay olacak neredeyse kimseden ses soluk çıkmıyor...