Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
WhatsApp ile ilgili bir sorun yaşıyorum şöyle galerim de olmayan fotoğraflar var ama açılmıyor desteklemiyor diyor fotoğraflar şöyle
Galerim de ki tüm fotoğrafları sildim. Yine böyle gösteriyor.
WhatsApp sildim hesabımı sildim tekrar kurdum
Dosya yöneticisinden WhatsApp klasörünü...
Herkese Merhabalar,
Ben telefonuma indirdiğim 2160 vr videoları izleyemiyorum. Mi Video oynatıcı da siyah ekran varken VR Media Player de sadece ses geliyor. İnternette araştırdım, bu model telefonlar aslında destekliyormuş. Bir konuda "BuildProp Editörü" kurup "sys.display-size=3840x2160"...
Arkadaşlar yeni hat aldım.Yeni numaramı birinci sim kart yerine taktım. Eskisini ikincisine fakat iki hatta çekmiyor. Bu sorunun çözümü nedir. Fabrika ayarlarına çevireyim mi?
Herkese Merhabalar,
Konu doğru yerde mi bilmiyorum. Eğer değilse kusura bakmayın.
Mi watch Akıllı saat alacağım önereceğiniz model var mı ? Tavsiye eder misiniz ?
Teşekkürler
Telefonum mi8se
Merhabalar,
Daha önce böyle bir sorunum yoktu. Fakat yeni rom yükledikten sonra hiç bir programdan bildirim gelmiyor. Her şeyi denedim ama olmuyor. Bende kararli rom yuklemeye karar verdim. Ama pekte anlamadigim icin buradan yardim alabilir miyim ?
Hocam indirdim ama olmadı. İlginize teşekkür ederim. Çok sağolun yinede
1561640132
Bir araştırayım sağolun
1561640502
Fatih bey dediğiniz sürümü indirdim. Twrp 4 wipe ne oluyor. Komple herşeyi sifirlayip format factory yapıp indirdiğini kursam düzelir mi
1561640540
Bir araştırayım sağolun...
Merhabalar forum sakinleri,
İlk kez yıllardır kullandığım marka dışına çıkıp mi 8 aldım. Bu gün,bana bir kaç gündür mesaj gelmediğini fark ettim.Mesajları açtığımda ekran görüntüsünde ki uyarıyı alıyorum.Ayarlar-Sistem uygulaması ayarları-Mesajlara girdiğimde hiç açmıyor.
Yardımcı olursanız...