garezine kullanıcısının son içeriği

1. garezine

Rehber HyperOS yüklü sisteme OrangeFox Recovery kurulumu

Merhaba arkadaşlar. Birçok recovery denedim ama orginal olarak yüklenmiş HyperOs sistemde çalışan recovery bulamamıştım. Kurulum yöntemlerini çok araştırdım. Nette dolaşan kurulum yönergelerini izlediğimde başlıca aldığım hatalar : *FAILED (remote: (recovery_a) No such partition) *FAILED...
  2. garezine

Çözüldü Recovery Kurulmuyor... Kuruldu gösterip, siyah ekranda bekliyor

Arkadaşlar selamun aleykum. Cihazda HyperOs var. Piyasa da olan bütün recovery'leri denedim ama sonuç alamadım. Bootloader kilidi açık. Adb ile flashlıyorum yüklendi gösteriyor ama recovery moda aldığımda siyah ekranda bekliyor. Adb den devices yaptığım zaman cihaz recovery mod da gözüküyor. Bir...
  3. garezine

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16 Android 10 MIUI 12 14.08.2020

Kurulum * Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın. * TWRP kurtarmasında, Wipe »Format data yapın,reboot recovery Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin. * Masik X ROM u dahili belleğe aktarın. * TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve cihazınıza...
  4. garezine

Soru En Sorunsuz Miui 12 Rom hangisi

Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere en sorunsuz miui 12 rom sizce hangisi. Bugün (15.06.2020) Miroom kurdum türkçe dil desteği sıkıntısı var. Eu kurdum temalarda çince yazılar var. (gerçi sonradan baktım hepsinde varmış) revos kurdum. şuan revos kullanıyorum. Tavsileriniz var mı? Birde...
  5. garezine

Soru Aosp rom tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar. Animasyonları güzel (alt bar çubugu) bug ları en az olan tecrübe edilmiş rom tavsiyeleriniz nelerdir.
  6. garezine

Yardım Mi 9T Pro Mikrofon Sorunu

Selamun Aleykum arkadaşlar. Bugun telefonun mikrofonundan ses gitmemeye başladı. Hoparlöre aldığım zaman sesim gidiyor. RevOs Romdaydım bu sorunda. EU denedim. yok. Miroom yükledim yine olmadı. Sorun nedendir acaba. Bir fikri olan var mı?
Üst Alt