Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyla ilgili bir kurulum rehberi oluşturdum. Konu artık devre dışı. Veya adminler bu konu üzerinden açtığım diğer konuya yönlendirme yapabilir.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/hyperos-yuklu-sisteme-orangefox-recovery-kurulumu.150743/
Merhaba arkadaşlar. Birçok recovery denedim ama orginal olarak yüklenmiş HyperOs sistemde çalışan recovery bulamamıştım.
Kurulum yöntemlerini çok araştırdım. Nette dolaşan kurulum yönergelerini izlediğimde başlıca aldığım hatalar :
*FAILED (remote: (recovery_a) No such partition)
*FAILED...
Sürüm düşüremiyorum çünkü imei atılmış cihaz kullanıyorum. Hyperos ile çalışan bazı recovery'lere baktım ama hepsi aynı sonucu verdi. Anlamadım, herhalde lite cihaz olduğu için çok destek görmüyor gibi. Neyse teşekkürler.
Arkadaşlar selamun aleykum. Cihazda HyperOs var. Piyasa da olan bütün recovery'leri denedim ama sonuç alamadım. Bootloader kilidi açık. Adb ile flashlıyorum yüklendi gösteriyor ama recovery moda aldığımda siyah ekranda bekliyor. Adb den devices yaptığım zaman cihaz recovery mod da gözüküyor. Bir...
Arkadaşlar ben bu rom'u kurdum.
Görüşlerim :
Animasyonlar aşırı kasıyor.
Geliştirici seçeneklerinden animasyonları 0,5 düşürmeme rağmen kendi uygulamalarını açarken bile yavaş
günlük kullanım için uygun değil