garezine kullanıcısının son içeriği

1. garezine

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Site yaklaşık 10 gündür cihaz güncellemelerini göstermiyor...
  2. garezine

Soru Xiaomi Community hesabımızda seviye 5 olunca Bootloader Kilidi açabiliyormuyuz? Bunun aslı varmı öylesine bir söylentimi?

Xiaomi hesabınızla ilgili biraz da. En son telefonumu yaklaşık 1ay önce açtım. 72 saatte erişim izni verdi.
  3. garezine

Rehber HyperOS yüklü sisteme OrangeFox Recovery kurulumu

Mi 11 Lite 5g NE modeli için
  4. garezine

Çözüldü Recovery Kurulmuyor... Kuruldu gösterip, siyah ekranda bekliyor

Konuyla ilgili bir kurulum rehberi oluşturdum. Konu artık devre dışı. Veya adminler bu konu üzerinden açtığım diğer konuya yönlendirme yapabilir. https://forum.miuiturkiye.net/konu/hyperos-yuklu-sisteme-orangefox-recovery-kurulumu.150743/
  5. garezine

Rehber HyperOS yüklü sisteme OrangeFox Recovery kurulumu

Merhaba arkadaşlar. Birçok recovery denedim ama orginal olarak yüklenmiş HyperOs sistemde çalışan recovery bulamamıştım. Kurulum yöntemlerini çok araştırdım. Nette dolaşan kurulum yönergelerini izlediğimde başlıca aldığım hatalar : *FAILED (remote: (recovery_a) No such partition) *FAILED...
  6. garezine

Sürüm düşüremiyorum çünkü imei atılmış cihaz kullanıyorum. Hyperos ile çalışan bazı recovery'lere baktım ama hepsi aynı sonucu verdi. Anlamadım, herhalde lite cihaz olduğu için çok destek görmüyor gibi. Neyse teşekkürler.
  7. garezine

Arkadaşlar selamun aleykum. Cihazda HyperOs var. Piyasa da olan bütün recovery'leri denedim ama sonuç alamadım. Bootloader kilidi açık. Adb ile flashlıyorum yüklendi gösteriyor ama recovery moda aldığımda siyah ekranda bekliyor. Adb den devices yaptığım zaman cihaz recovery mod da gözüküyor. Bir...
  8. garezine

Rom HyperOS VS Edition EU Mi 9T Pro / K20 Pro

Arkadaşlar ben bu rom'u kurdum. Görüşlerim : Animasyonlar aşırı kasıyor. Geliştirici seçeneklerinden animasyonları 0,5 düşürmeme rağmen kendi uygulamalarını açarken bile yavaş günlük kullanım için uygun değil
  9. garezine

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

Rom bende problemli çalıştı. Uygulamalar ekranda birbirine giriyor. Titriyor. Anlamsız karışık bir durum oluyor.
  10. garezine

Rom Miui 14 Ghost Rom Mi 9T Pro/K20 Pro Android 12 Türkçe

sa. arkadaşlar başka miui 14 romlar yüklemdim. telefonu yeniden başlattığımda recovery ekranında kalıyor sebebini bilen varmıdır
  11. garezine

MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

Arama bölümünden *#*#volte#*#* veya *#*#wowifi#*#* yapıyorsunuz.
  12. garezine

MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

Tarafınızdan tavsiyede bulunmanız güzel, lakin linkleri kaldırmak platformun özüne aykırı.
  13. garezine

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

MIUI candır.
  14. garezine

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

türkçe dil varmı bu romda
Üst Alt