garavel kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Kamera problemi

Arkadaşlar kamera net fotoğraf çekmiyor 64 mp ve normal modda çok zor netleme yapıyor ama geniş açıda problem yok lensde görünürde toz da yok herhangi bir çizik falan da yok yazılımsal olma ihtimali var mıdır Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. G

Soru Google kamera

Note 9 pro için en iyi google kamera hangisidir Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. G

Çözüldü VoLTE sorunu(çözüldü)

VoLTE yi aktif ediceğim zaman ekteki hatayı alıyorum MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. G

Satıldı Satıldı

Konu kapanabilir
  5. G

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

Rom ile uyumlu olmayabilir kurduğun twrp MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. G

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

9.11.14 sürümü deneyen oldu mu sensör hatası varmı MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. G

Soru Mi 9 t mi Redmi note 8 pro mu

Mi 8 se kullanıyorum mi 9 t veya note 8 pro hangisini almalıyım MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. G

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

IMEI silinmez MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. G

Twrp 3.3.1 1024 kurulu MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. G

Twrp fark eder mi MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. G

Bu romdan stabile nasıl geçerim MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. G

Yardım 4.5G hız problemi

Özellikle bu saatlerde çok fazla düşüyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. G

Yardım 4.5G hız problemi

Dünden beri aldığım hızlar sürekli bir dalgalanma mevcut MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. G

Yardım 4.5G hız problemi

Şuanda da normalde 4G çeken yerde 3G ile bağlantı yapıyorum 4G çekmiyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. G

Yardım 4.5G hız problemi

Düne kadar hızım normaldi ama dünden sonra 10mbps yi geçmiyor ve Ping fazla anlayamadım TT müşteri hizmetleri de normal diyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt