garavel kullanıcısının son içeriği

1. G

Alış Mi 8 ve Mi 8 se anakart

Mi 8 se anakart elimde var CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. G

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Masaüstü sürümüyle indir Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. G

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Eu 12.0.2 var orenge fox twrp 12.0.3 ü direk yüklesem problem olur mu Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. G

Soru Çağrı Ayarları

Giden tüm çağrılar engelli burda Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. G

Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Bu hata bende mi var sadece zil sesleri sanki telefon donuyormuş gibi çıkıyor bilgisi olan var mı Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. G

Soru MIUI 12.5 Hakkında

Note 9 pro 5g modeli var birde onunla aynıdır mi 10T Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. G

Soru MIUI 12.5 Hakkında

Bende merak ediyorum jayuse için ise deneyeceğim Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. G

Yardım Kamera problemi

Konu kapanabilir
  9. G

Yardım Kamera problemi

Arkadaşlar kamera net fotoğraf çekmiyor 64 mp ve normal modda çok zor netleme yapıyor ama geniş açıda problem yok lensde görünürde toz da yok herhangi bir çizik falan da yok yazılımsal olma ihtimali var mıdır Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. G

Soru Redmi Note 9 Pro Netflix Hd

Bende de o şekilde eu12 rom kullanıyorum Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. G

Yardım Note 9Pro Çökme sorunu

Temiz kurulum yapıp tekrar dene bende eu 12 var hiç donms yok Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. G

Soru Redmi note 9 pro netflix

Hayırlısı olsun hocam Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. G

Bölgeyi Türkiye yapınca uygulama Türkçe olması gerekiyor Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. G

Diğer ikisini güncelleyip tekrar onu indir Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. G

Hata veriyor hocam Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt