GamerCinarTR kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Cihazım HyperOS 2 Güncellemesi Alacak mı?

HyperOS 2 alacak ama HyperOS 2.1'den sonra bir daha güncelleme almayacak.
  2. G

Yardım Endonezya ROM NFC çalışmıyor

Bankacılık uygulamaları ile çok aranız yoksa magisk ile root atıp nfc fix modülü indirin.
  3. G

Soru Custom ROM derlemek

Hocam sağolun, şu anda veri çekme aşamasındayım yardım lazım olunca tekrar size sorarım
  4. G

Soru Custom ROM derlemek

Kendim sanal makine ile denedim server almadan, Bash aşamasında Server unsupported hatası alıyorum. Belli ki para kıymayız gerekiyor. Bilgi için teşekkürler
  5. G

Soru Custom ROM derlemek

Merhabalar, Redmi Note 9S model telefonuma PixelOS yükleyeceğim, fakat PixelOS desteklemiyor. Bunun yerine PixelOS derlesem olur mu? Çünkü PixelOS'un çok stabil olduğunu duydum. Custom ROM derlemeyi az çok biliyorum ve bilgisayarım 32 GB RAM'e sahip. Sizce mantıklı mı?
  6. G

Rom Custom ROM NFC Sorunu

Annemin Xiaomi Mi Note 10 Lite (toco) telefonu için DerpFest yüklemiştim, fakat NFC çalışmadı root ile denedim olmadı, Orangefox ile denedim olmadı. Farklı bir ROM yükleyeceğim fakat NFC çalışmasını istiyorum. Hangisi yüklemeliyim?
  7. G

Yardım Redmi Note 8 CherishOS Android 14 ROM hatası

Bence Pixel Experience kurun çünkü hem pil hem de optimizasyon anlamında çok yeterli bir ROM. Kamera ve parmak izi konusunda sorun yaşamazsınız Xiaomi Redmi Note 8 / 8T (ginkgo) - PixelExperience
  8. G

Soru Redmi Note 10S'e Poco M5s ROM'u yüklenir mi?

Bence hiç riske atmayın kendinizi, telefon elinizde patlar.
  9. G

Rom Redmi Note 10 Pro şarjı en iyi giden ROM

Pixel Experience bence çok yeterli şarjı hiç eritmiyor çünkü ben de kullanıyorum.
  10. G

Rom Mi Note 10 Lite ROM önerisi

Herkese iyi günler, yakında annemin Mi Note 10 Lite model MIUI 13 telefonunu alacağım, fakat MIUI 13 kullanmak istemediğim ve bootloader açık olduğu için Custom ROM kurmak istiyorum, sizce hangi ROM'u kurmak daha mantıklı olur?
  11. G

Yardım Redmi 8A ROM kurma

Hocam ROM konusunu çözdünüz mü?
  12. G

Yardım Xiaomi 14T Pro akıcılık sorunu

Telefonu 60 Hz'de kullanıyorsanız pek akıcı olmaz 120 Hz yapmanızı öneririm.
  13. G

Soru Google Cihazımı Bul saçmalığı

Anladım hocam, sağolun
  14. G

Soru Sizce Nasıl olurdu?

Keşke öyle olsaydı hiç insanların kafası karışmazdı hangi rom'u kuracağı hakkında...
Üst Alt