Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim sanal makine ile denedim server almadan, Bash aşamasında Server unsupported hatası alıyorum. Belli ki para kıymayız gerekiyor. Bilgi için teşekkürler
Merhabalar, Redmi Note 9S model telefonuma PixelOS yükleyeceğim, fakat PixelOS desteklemiyor. Bunun yerine PixelOS derlesem olur mu? Çünkü PixelOS'un çok stabil olduğunu duydum. Custom ROM derlemeyi az çok biliyorum ve bilgisayarım 32 GB RAM'e sahip. Sizce mantıklı mı?
Annemin Xiaomi Mi Note 10 Lite (toco) telefonu için DerpFest yüklemiştim, fakat NFC çalışmadı root ile denedim olmadı, Orangefox ile denedim olmadı. Farklı bir ROM yükleyeceğim fakat NFC çalışmasını istiyorum. Hangisi yüklemeliyim?
Bence Pixel Experience kurun çünkü hem pil hem de optimizasyon anlamında çok yeterli bir ROM. Kamera ve parmak izi konusunda sorun yaşamazsınız Xiaomi Redmi Note 8 / 8T (ginkgo) - PixelExperience
Herkese iyi günler, yakında annemin Mi Note 10 Lite model MIUI 13 telefonunu alacağım, fakat MIUI 13 kullanmak istemediğim ve bootloader açık olduğu için Custom ROM kurmak istiyorum, sizce hangi ROM'u kurmak daha mantıklı olur?