GameLookTR kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Redmi pro hards reset atma

Evet ama istediğim cevabı bulamadım cihazın kilitli olup olmadığını bilmiyorum farklı bir bilgi varsa diye sordum.
  2. G

Soru Hepsiburada'dan Cevap Geldi Bi Bakar mısınız ?

Global versiyon Bandı 20 destekler onun dışında her şey aynıdır güncellemeyi de herkes alır yanlış bilgilendirme olmasın
  3. G

Soru Hepsiburada'dan Cevap Geldi Bi Bakar mısınız ?

İade de sıkıntı yaşamazsın ama aldığında kullanma cihazı kutusuna ve model numarasına bak cihaz global olup olmadığını anlarsın eğer kutu üzerindeki yazılar çince ise global değildir ama model numarası da bak
  4. G

Yardım Redmi pro hards reset atma

İyi günler herkese elimde redmi pro cihazı var ama kilit ekranı unuttum. Hard reset atmaya çalıştığımda recovery kısmında telefon simgesi çıkıyor. Resimde ekledim telefon içindeki bilgiler önemli değil nasıl format atılır yada başka yolu yok mu ? Fastboot denemedim çünkü kilidin açık olup...
  5. G

Yardım Güncelleme Hatası

Download MIUI 9.6.2.0 Global Stable ROM for Redmi 5 Plus. Bu linkteki sürümü indirip güncelleme bölümünden paket yüklemeyi seçip deneyin. Site güvenilir daha önce 3 kere indirdim
  6. G

Yardım Güncelleme Hatası

Telefon şu an hangi sürümde 1536243564 Aynı sorun bende de vardı ben de bir önceki güncelleme yıl yükledim daha sonra kendiliğinden güncelleme leri yaptı.
  7. G

Soru Redmi 5 Plus İçin 20 band(800 mhz) Şart mı?

Global versiyon da vardır bunu anlamanın en kolay yolu kutuya baktığınızda dıştaki telefon yazısı çince değil de normal yazılmış ise globaldir. Bir de dikkat etmeniz gereken ayrı nokta satıcılar global rom yerine global versiyon yazıyor ona dikkat edin.
  8. G

Yardım Redmi 5 Plus ekran kırıldı

Benimkide kvk garanti ilerde camı kırılırsa parası ne ise verir yaptırırm mantığıyla aldım. Kvk ekran değişimi yapıyor mu?
  9. G

Soru Kararlı sürüme dönüş

Maalesef redmi 5 plus da betadan Kararlıya geçilmiyor. Bizzat ben yaşadım yapması gereken fastboot yada twrp bana göre.
  10. G

Rehber - Miui 9.6.2. 7.1.2 Nougattan Miui 10 8.7.12 8.1 Oreoya geçme (bootloader kilidi açmadan) buradan ulaşabilirsiniz ama dikkat edin eğer beğenmicekseniz indirip kurmayın.
  11. G

MIUI ROM Downloads. Bu linkten direk versiyon 8.7.26 devoloper sürümü indir daha sonra güncelleme paketi olarak kur. Anlamadıysanız yoruma belirtin daha detaylı söyleyeyim. 1533794045 Bu arada eğer bu işlemi yaparsanız geri Kararlıya dönmemiz zor olur kararınızı iyi verin beğenmeyen kullanıcılar...
  12. G

Apply for unlocking Mi devices bildiğim kadarıyla buradan açıyorsunuz ama açmak için 15 gün yada 3 gün bekletiyormuş 1533457213 Bootlader kilidi başvuru yaparak açıyorsunuz. BL kilidi uygulama yada başka yazılım yüklemez. Ama rom atmak için fastboot rom yada twrp ile kurmanız şart. Onların da...
  13. G

Rom Mİ10 Deneyimim

Maalesef Kararlıya geçemessin yapman gereken twrp ile yada fastboot ile yükleme aynısını bende yaşadım ama korkma kurulumu yaptıktan sonra twrp kalkıyor otadan güncelleme de alıyor. 1533336314 Sıfırlama yapıyor ve memnunsan değiştirmeye değmez.
  14. G

Soru Yüz tanıma özelliği

Çok sağ olun sabah güncellemeyi kurdum bölgeyi Hindistan yaptım oldu.
  15. G

Soru Redmi 5 plus geçeceğim önerir misiniz

Eğer şu anda acele bir telefon ihtiyaçın yoksa elindeki j7 prime kullanmanı tavsiye ederim. Özellik bakımından iyi olsa bile J7 prime de işini görür. Fazladan 1500 TL para vermene gerek yok.
Üst Alt