gameking kullanıcısının son içeriği

1. gameking

Soru Hyperos Türkçe Dil modulu var mi?

Hyperos icon Türkçe Dil dosyasi modul var mi magisk icin. Sitede var ama eksikleri var tam cevrilmis yok .
  2. gameking

Soru Poco X3 nfc hyperos rom varmı?

Merhaba poco X3 nfc için hyperos rom mevcutmudur acaba mevcut ise indirme linki atarmisiniz
  3. gameking

Yardım WhatsApp resmi değil hatası?

Merhaba arkadaşlar. Dün sabahtan beri whatsapp uygulamasında su hatayı alıyorum. Bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uygulamanizin olması gerekiyor. uyarısı alıyorum whatsapp kullanamıyorum şuan. Hesabımı komple sildim yine düzelmedi . Başka numara ekledigimde sorun olmuyor sadece kendi...
  4. gameking

Yardım Facebook yorum sorunu

Merhaba arkadaşlar Facebook uygulamasında iki üç gündür nedense yorumlara tıklayınca beyaz sayfa sorunu veriyor. Daha önce böyle Bir şey yoktu. Kaldırdım yükledim sıfırladım ne yaptıysam çözemedim . Bu sorunu daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mı acaba. Resimdeki gibi oluyor yorumlara...
  5. gameking

Yardım WhatsApp sorunu

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun ile karşılaşıyorum . WhatsApp yüklü WhatsApptan birine resim veya video atmak istediğimde galeri içindeki resimler ve videolar görünmüyor . Sectigim resim videoda gönder dediğimde döngüde kalıyor uzun süre bu sorunu yaşayan varmı . Nasıl cozebilirim...
  6. gameking

Yardım Twrp açılıp kapanma sorunu

Merhaba arkadaşlar poco de NFC cihaz var son eu guncelenmesi yukledikten sonra telefon çalışıyor ama twrp moduna almak isteyince açılıp kapanıyor sürekli neden acaba bu sorunu nasıl cozebilirim
  7. gameking

Yardım WhatsApp yedekleri geri yükleme sorunu?

Arkadaşlar WhatsApp yedekleme yaptım telefonu sıfırladım. Şimdi whatsap uygulamasını yüklüyorum kurulumda yedekleme geri yükleme gelmiyor karşıma. Nasıl gidebilirim bu sorunu?
  8. gameking

Soru Redmi note 5 pro için en son miui rom hangisi iyi?

Redmi note 5 pro için en iyi rom hangisi. son sürüm miui olan
  9. gameking

Soru En iyi en güncel rom hangisi?

Merhaba arkadaşlar redmi note 5 pro için en güncel en iyi rom hangisi acaba.
  10. gameking

Sohbet Facebook iki farklı doğrulama kodu sorunu

Merhaba arkadaşlar Facebook adresimde iki farklı doğrulama vardı. Telde sorun çıktı bende teli sıfırladım tekrardan uygulamari kurdum ama şuan faceye girmek istediğimde doğrulama kodu gelmiyor. Bir türlü bu sorunu aşamadim. YouTube ve webteki bir çok analatim ve yönetimi denedim yine sonuç...
  11. gameking

Diğer Ekran ve şarj soketi lazim

Merhaba arkadaşlar redmi note 5 pro cihazım ekran kırdı dokunmatik filan sağlam ama ön cam kirik. Ekran alınacaktır. En uygun fiyatlı nereden bulabilirim veya satan arkadaş varmı elinde olan Birde şarj soketi lazim uZun süre kullanımdan dolayı şarj yuvası bollasmis gibi şarj takmak zor oluyor .
  12. gameking

Yardım Şarj sorunu?

Merhaba arkaşlar note 5 pro cihazım var ama bu miroom miui11 geçtiğimden beri birkaç gündür telefon %68 den fazla şarj almıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  13. gameking

Yardım redmi note 5 hoperlör lazım

Merhaba arkdaşlar redmi note 5 pro için hem konuşma hemde normalhoperlör lazım. en uygun fiyata nasıl temin edebilirim.
  14. gameking

Yardım Erişebilirlik izin sorunu?

Redmi note 5 pro infinity rom yüklü Bazi uygulamara erişebilirlik izni vermek istediğimde şu resimdeki hatayi aliyorum.
  15. gameking

Soru En güzel custom Rom hangisi ÖNERİLER?

Hangi linkten basvuru yapabiliriz hocam. Basvuru yaparken ne yazdiniz siz
Üst Alt