Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bende note8 pro var 2 gunden beri arama yapıyorum telefonumu kulaga goturmeden ekrar kararıyor ama aramaya devam ediyor yakınlık sensörü sorunu var sanırım daha yeni aldim yaw karsi tarafin teli kapalıysa sinyal sesine kadar ekran gelmiyor ne yapabiliriz yardımcı olurmusunuz
inanın gerçekten çok güzel olur 1.0.6.24 sürümüne aynı temayı güncelleyebilir iseniz tabi türkçe yapabilirseniz minnettar olurum türkçe olmuyorsada sorun değil temayi çoook beğendim hava durumunda ay ve güneş çok gerçekçi olmuş
bende yaptım güncelledim on numara oldu ama mi fit uygulamasına girince güncelleme alıp geri yükledi bu temayı 1.0.6.24 versiyonuna yükleyebilir miyiz ? yada bu temayı sen mi yaptın yada bir siteden mi indirdin?
Merhaba bende ki bileklik 1.0.6.24 burdaki temayi yüklemek istiyorum Türkçe olarak denedik olmuyor yarimci olurmusun bu verdiğin tema inanılmaz güzel hava durumunda ay felan cok gerçekci güneş felanda ios kullanıyorum bu arada
Merhaba arkadaşlar bende iphone 6s var ilk aldığımda whatsap bildirimleri geliyordu sonrada gelmemeye başladı bütün bildirimler açık herşey tmm ama whatsaptan gelmiyor bildirimler diğer herşeyin ki geliyor