Galdor kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Telefona yanlış rom yükledim ve yüklerken clean and lock dedim cihazı unlock yapamıyorum cihaz açılmıyor....

Bildiğim kadarı ile kilidi kaldırdı isen artık istediğin romu yükleyebilirsin tekrardan
  2. G

Yardım Telefona yanlış rom yükledim ve yüklerken clean and lock dedim cihazı unlock yapamıyorum cihaz açılmıyor....

Global rom yükleyerek düzelteceksin yetkili hesabı nasıl yaptın yaptırdınmı yoksa yaptınmı
  3. G

Deneyebiliriz bi düzgün rom bulalım Yoksa Zenex ustama yollayacağım mesafe olmasa en baştan götürürdümde telefonu kargoda sürümek istemiyorum ....
  4. G

valla bakalım yabancı forumlar 3. parti yazılımlar deneyeceğim Zenex yorumu bekleyeceğiz en kötü :D
  5. G

Problemin ana kaynağı Mi Flash ile recovery rom yüklerken clear and lock seçili kısmı programı yeniden başlattığımda düzeltmeyi unuttum.. Sonra doğal olarak kitlendi cihaz ve rom yükleyemiyorum şuanda yanlışımı düzeltmek için hep acelecilikten oldu 1588714086 anladım onu nasıl yapıcaz ?
  6. G

aynen fastboot moda giriyor onda sıkıntı yok ama başka rom yükleyemiyorum flash xbl error veriyor
  7. G

Sorunu ayrıntılı bi şekilde tekrar yazayım Mi Unlock tamamlıyor işlemini fakat account a mi unlock status eklememi istiyor telefon fastbootta açılıyor onda sıkıntı yok re boot yapamıyorum çünkü recovery rom yüklü bu cihaza bu yüklenemez gibi bi uyarı var alt kısımda rom yükleyemiyorum çünkü...
  8. G

Program işe yaramıyor bunları denedim benden telefon ayarlarına girmemi istiyor ama telefonu açamıyorum ?
  9. G

Selam millet cihazı yeni satın aldım indirirken missclick yapmışım sanırım fastboot rom yükleyeceğime recovery yüklemişim ve cihaz kitlendi şimdi unlock yapmaya çalışıyorum ama benden ayarlara girmemi istiyor telefonun Please Add your account in MIUI Settings developer options Mi Unlock status...
Üst Alt