Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Problemin ana kaynağı Mi Flash ile recovery rom yüklerken clear and lock seçili kısmı programı yeniden başlattığımda düzeltmeyi unuttum.. Sonra doğal olarak kitlendi cihaz ve rom yükleyemiyorum şuanda yanlışımı düzeltmek için hep acelecilikten oldu
1588714086
anladım onu nasıl yapıcaz ?
Sorunu ayrıntılı bi şekilde tekrar yazayım Mi Unlock tamamlıyor işlemini fakat account a mi unlock status eklememi istiyor telefon fastbootta açılıyor onda sıkıntı yok re boot yapamıyorum çünkü recovery rom yüklü bu cihaza bu yüklenemez gibi bi uyarı var alt kısımda rom yükleyemiyorum çünkü...
Selam millet cihazı yeni satın aldım indirirken missclick yapmışım sanırım fastboot rom yükleyeceğime recovery yüklemişim ve cihaz kitlendi şimdi unlock yapmaya çalışıyorum ama benden ayarlara girmemi istiyor telefonun Please Add your account in MIUI Settings developer options Mi Unlock status...