Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam karanlık modu temalandırmak için miuinin tema motoru yerine substratum kullanın çok daha basit oluyor. Hatta aydınlık mod için bile substratum kullanın
Miui 11'e kurmak için busybox ve selinux changer (permissive'e ayarlayarak) modüllerini kurun magiskten sonra viper fx modülünü kurun. İki format sonrasında da tekte çalıştırdım bu şekilde.
Çok güzel bir rehber olmuş hocam. Bir senedir kullandığım kulaklığımın hiç bu kadar iyi performans vereceğini düşünmemiştim. Sayenizde artık daha fazla ses vermesine rağmen en ufak bir cızırtı bile yapmıyor. Gereken meğerse o codeclermiş. clap~~
Bilgisayardan daha rahat olur ama rar for android ile telefondan yapabilirsin. Mi9da deneme imkanım olmadığından kesin bir şey diyemiyorum ama misub ile kısayolları istediğin renk yapabilirsin ondan eminim.
Saat stilini pixel gibi yapmıştım önizlemeleri güncellemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Tema dosyasını rar ile açıp clock2x4 dosyasını silerseniz ve o halini yüklerseniz saat eskisi gibi olur. Misub whatsapp twitter instagram vb. uygulamaları ve miuinin karanlık modunu da seçilen renk ile...