galata7788 kullanıcısının son içeriği

1. galata7788

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar mi 9 için son sürümde şarj durumu nasıl? 1.5 ay önce kullandığımda çok çabuk bitiyordu boşuna yüklemek istemiyorum yine. Kötüyse hangi romu tavsiye edersiniz miui tabanlı?
  2. galata7788

Aynı sorunu yaşayanlar için sadece fixi twrpden flashlayın
  3. galata7788

Sanırım miui kaynaklı bir hata stock temada da aynı şeyi yapıyor çünkü. Uğraştığınız için teşekkür ederim hocam.
  4. galata7788

Karanlık mod ayarları altındaki uygulama listesinde faceyi kapatın beyaza döner.
  5. galata7788

Denedim hocam olmuyor. Buyrun hocam https://mega.nz/file/BIhRSTTJ#RxddxKiUGusRwnW6JOzA1gggFdDgtieZx3LxNQHGqpU
  6. galata7788

Karanlık modda iken üst bar ikonları siyaha dönüyor anca siyah ya da siyaha yakın duvar kağıdı koyarsam beyaz kalıyor. Çözümü var mıdır? Not: settings put system smart_dark_enable 0 olayını denedim mi 9'da çalışmıyor.
  7. galata7788

Çözüldü hocam bir buçuk saat olacak yaklaşık bi sıkıntı çıkarmadı.
  8. galata7788

Bir kez seçeneğini sadece o giriş için diye yorumlamıştım çok teşekküler
  9. galata7788

Kişiler izinlerinde sürekli izin ver seçeneği çıkmıyor sadece kullanırken izin ver seçeneği var bu yüzden bir yerden sonra isimler gidiyor
  10. galata7788

İpucu Miui11 Tema Güncelleme

Bir iki saat filan oldu. Baktım temalar yine çalışmıyor sizin yöntemi sayı arttırarak denedim oldu :)
  11. galata7788

İpucu Miui11 Tema Güncelleme

Arkadaşlar eğer miui 12'ye geçip benim gibi tema kullanmak isteyen varsa konuda 9 yapılan yeri 10 yapın. Temalar bunu yapınca çalışıyor :D
  12. galata7788

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Arkadaşlar bu ekran kilitlendikten sonra şifresiz açma süresini nasıl kapabiliriz bilen var mı? Çok canımı sıktı bu durum.
Üst Alt