GalagodoşRemzi kullanıcısının son içeriği

1. G

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Bende öyle düşünüyorum hocam, kamerası yeterde artar bana, hafta sonu gidip elden inceleyeceğim bende mağazalarda varsa. Teşekkür ederim, incelemenizi bekliyorum.
  2. G

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Güncel olarak cihazdan memnun musunuz acaba? Ekran, batarya, performans, kamera falan. Redmi note 10 dan geçeceğim. Mağazada incelediğimde X7 ve F6 serisi vardı ve kameraları bana çok iyi geldi, F7 de iyi gelir diye düşünüyorum çünkü...
  3. G

İnceleme Poco F7 Pro aldım, kişisel görüşlerim

Cevaplar için teşekkür ederim, bende almayı düşünüyorum inşallah bir kaç ay sonra. 14T pro da istiyordum özellikle kamera tarafı işimi görmese de iyiydi kamerası birde bataryası 5000 mah ve pili hızlı bitiyor diye çok gördüm. 15T pro da bekleyebilirim belki bataryası yükselirse yoksa beklemeyip...
  4. G

Memnun musunuz peki? Üstteki mesajıma bakıp görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bende almayı düşünüyorumda.
  5. G

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Hayırlı günler, madalyamızı isteriz, teşekkürler. 😁
  6. G

Soru Poco F7 Pro Hakkında

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Güncel olarak cihazdan memnun musunuz acaba hala? Ekran, batarya, performans, arayüz, kamera falan. Redmi note 10 dan geçeceğim. Mağazada incelediğimde X7 ve F6 serisi vardı ve kameraları bana çok iyi geldi, F7 pronun ki de iyi gelir diye...
  7. G

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Güncel olarak cihazdan memnun musunuz acaba hala? Ekran, batarya, performans, kamera falan. Redmi note 10 dan geçeceğim. Mağazada incelediğimde X7 ve F6 serisi vardı ve kameraları bana çok iyi geldi, F7 pronun ki de iyi gelir diye...
  8. G

Soru Server Kaydı ve Güvenli Şekilde Bankacılık Uygulamalarını Kullanma

Merhabalar bir şey soracağım; server kayıt yapılan cihaz sınırsız kullanılıyor mu yoksa belli bir süre sonra tekrar mı yaptırmak gerekiyor? Şuan Xiaomi ve pixellerde var server kayıt sanırsam sadece.
  9. G

Soru Samsung S23 Ultra server kayıtlı güncelleme alır mı?

Merhabalar, şuan samsunglarda server kayıt varmı, kapalımı hala? Birde direnç işlemi yapılabiliyormu samsunglara? (23, 24, 25 serisi için)
  10. G

Soru Güncel olarak hangi markalara İmei atılmıyor?

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak size. Şuan için telefon markalarından hangilerine yurt dışı olduğu için kayıt yapılmıyor? (Vivo, Realme, RedMagic, Asus Rogphone, Honor, OnePlus, Poco) Apple zaten atılmıyor, Samsungda en son S23 serisine atılıyordu S24 ve S25 server kayıtı kapalı. Xiaomiye...
  11. G

Yardım Poco X7 proda verimlilik çekirdekleri varmı?

Anladığım kadarıyla verimlilik çekirdekleri var bu cihazda demi. 4x 2.1 GHz ARM Cortex-A725 bunlar verimlilik oluyor. Teşekkür ederim.
  12. G

Yardım Poco X7 proda verimlilik çekirdekleri varmı?

Arkadaşlar bazı forumlarda verimlilik çekirdekleri yok diyorlar bu telefon için. Bazıları genelde markayı çamura atan şahıslar. İşte performansı iyi gitmiyor, verimli değil işlemcisi diyorlar, bunu bana güzelce açıklarmısınız? Kanıt sunacak şeklinde. Bazıları var diyor, bazıları yok anlamadım.
Üst Alt