Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bugün telefoncu IMEİ attı root ta atmış magiks si sildim ama rootu nasıl kaldirabilirim kendim yapabilirmiyim acaba uygulamayı kendim yükleyip yapabilir miyim
Hocam peki yurtdışı cihaz olduğu için root atmadan IMEİ atılamiyor mu rootu kaldirsam IMEİ gider mi teşekkürler bu arada ☺️☺️
1617817547
Peki rootlu bir sıkıntı çıkar mı bide kendim kaldirabilirmiyim rootu ☺️☺️
Bugün IMEİ attım telefoncuda sifirlanmisti telefon aldığımda ziraat mobili fon indirdim cihazınıizin root erişimi açıktır diyor yaşanacak olumsuzluk tan biz sorumlu değiliz tedirgin oldum adam root mı atmış IMEİ mı atmış rotu kaldirsam IMEİ gider mi ne yapacağımı bilmiyorum
Hocam bugün IMEİ attım bir telefoncudan telefonu aldığımda magiks manager uygulaması yüklüydü ziraat mobile girerken cihazınızin root erişimi açıktır doğabilecek zararlardan biz sorumlu değiliz diyor bir sıkıntı olur mu acaba root la mi IMEİ atmış adam bilmiyorum tedirdin oldum robotu kaldirsam...