GadReg kullanıcısının son içeriği

1. GadReg

Soru IPhone 14 Pro Max vs Android telefonlar

Merhaba, uzun süre sonra telefon değiştirmeyi planlıyorum uzun süredir Android kullanıcıyım. Şu anda Xiaomi Mi 10t Pro kullanmaktayım şikayetçi değilim ama artık değiştirmek istiyorum o yüzden yeni telefonlara bakmaktayım. İlgimi çeken 14 Pro Max var ancak daha önce hiç iPhone kullanmadım. O...
  2. GadReg

Yardım Mi 10T Pro TWRP Atma Sorunu

Merhaba Hocalarım Cihazım Ses Açma Tuşuna Basılı Kaldı Ardından Telefonu Yeniden Başlatıyım Dedim Ondan Sonra Durmadan Twrp Atıyor. Magisk Yüklü Değil. Bootloader Kilidi Açık. Hangi Sürüm Yüklü Olduğunu Hatırlayamadım. Sıfırlamadan Nasıl Açarım Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  3. GadReg

Yardım Note 9 IMEI Repair Sonrası Arama Yapmıyor

Her Zamanki Gibi Note 9 ENG Rom Yükleyip IMEI Repair Yaptım Herşey Okey Ama Arama Yapmıyor Arama Almıyor Sadece Mobil Veri Açılıyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  4. GadReg

Yardım Mi 10T Pro Kamera Başlatılamıyor

Mi 10T Pro Cihazımda Kamera Başlatılamıyor Hatası Alıyorum Mi Flashla Sıfırdan Yazılım Yükledim Ancak Değişmedi Yardımcı Olursanız Sevinirim. Yüklü Rom : V12.5.4.0.RJDMIXM
  5. GadReg

Yardım Redmi 9A Brick Oldu

Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Redmi 9A Cihazımı Dün MTK Unlucker İle Açmaya Çalışıyordum Hepsi Doğru Yaptım Ancak Cihaz Kapandı Sonra Hiç Görüntü Gelmiyordu Bilgisayara Takınca USB Tanınmadı Yazıyordu Bütün Driver Yüklü Bilgisayarda Telefonun Şarjının Bitmesini Bekledim Ancak 1 Gündür...
  6. GadReg

Yardım Note 8 Bootloop Düştü

Merhaba MIUI Türkiye Ailesi , Redmi Note 8 Cihazım Güncelleme Sonrası Bootloop Oldu Cihazımdaki Bilgileri Kaybetmeden Nasıl Açabilirim Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  7. GadReg

Yardım Mi 10T Pro TWRP Ekranında Kalma Sorunu

Merhaba Değerli MIUI Türkiye Ailesi , Bugün Magisk Yapmaya Çalışırken Saçma Bir Şekilde Cihazı TWRP den Çıkartamaz Oldum. Cihazda MIUI V12.5.4.0.RJDMIXM Sürümü Yüklüydü İşlemlere Başladığımda. Magisk Olmayınca Cihazı Fastboota Alıp Vbmeta Yükledim Kendi Versiyonunun Ancak Bu Seferde TWRP de...
  8. GadReg

Yardım Mi 10T Pro 5G

Merhaba Hocamlarım , Mi 10T Pro 8/128GB Aldım Global Kapalı Kutu Yurtdışından. Aldıktan Sonra Fark Ettim Kutunun Önünde 5G Simgesi Yok. Ama Sim Kartı Desteklerinden 5G Çıkıyor. Nedeni Nedir Hocalarım Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  9. GadReg

Yardım Mi 10T Pro Çin Versiyonu Alınır Mı ?

Mi 10T Pro 128GB Çin Versiyonu Alıcağım Global Arasında Fark Nedir Aydınlatırsanız Sevinirim.
  10. GadReg

Yardım Redmi 9 Efs Yedeği

Merhaba Hocalarım , Elinde Redmi 9 [Lancelot] Efs Yedeği [Nvram Ve Nvdata] Olan Varsa Atabilirse Sevinirim.
  11. GadReg

Çözüldü Redmi 9 Flash Super Error Sorunu

Merhaba Hocalarım, Redmi 9 Cihazına BL Kilidi Kapalı Şekilde Bypass Kullanarak Eng Rom Yükledim. Mi Flash Global Döndürmeye Çalıştığımda Mi Flashta Belirli Bir İlerleme Sonrasında Flash Super Error Hatası Alıyorum Bir Sürü Rom Denedik Çin Romu Dahil Ama Başarılı Olamadım Yardımcı Olursanız...
  12. GadReg

Yardım Redmi 9 Bypass Sorunu

Redmi 9 Bypass Yaparken Alltaki Gibi Oluyor. Driver Yüklü Nerde Yanlış Yapmaktayım ? Cevaplarsanız Sevinirim.
  13. GadReg

Çözüldü Uptade Spance Crc List Failed Hatasının Çözümü

Merhaba Değerli MIUI Türkiye Kullanıcıları , Bugün Mi Flashla Alınan Bir Hatayı Nasıl Düzelticeğinizi Anlatıcağım. 1-) Cihazınıza Uygun Fastboot Rom Dosyasını İndirin Ve 7-zip İle Çıkartın Ve C Diskine Atın Ve İsmini ''rom'' Olarak Değiştirin. 2-) Telefonunuzu Bilgisayara Bağlayın Ve Cihazı...
  14. GadReg

Satış Xiaomi Mi 8 SE 6/64GB

6GB Ram 64GB Depolama Cihazda Sadece Arka Kısımda Ufak Bir Çatlak Bulunmakta Onun Dışında Herhangi Bir Sorunu Yoktur Temiz Kullanılmıştır.
  15. GadReg

Tavsiye Hangi Telefonu Almalıyım ?

Öncelikle Merhaba Hocamlarım , Yeni Telefon Alma Arifesindeyim Bu Yüzden Sizlere de Danışmak İstedim. Önceden Mi 8 SE Kullanıyordum Çok Memnundum Ancak Ekranı Kırılınca Telefon Değiştirmek İstedim. Aklımda Poco F2 Pro Ve Mi 10T Var Yurdışından Almayı Düşünüyorum. Bütçem 350 Euro. Şimdiden...
Üst Alt