Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ek ayarlar>gizlilik>özel uygulama erişimi>Diğer uyg.üzerinde göster
yazıyor fakat buna bastığımda Uygulama Bilgileri açılıyor. Yolu takip ettiğimde bu menüye ulaşılmıyor.
Teşekkürler sorunumu hallettim. Fakat merak ettiğim bir nokta var. Bu uygulama bilgileri kısmı Tüm uygulamaları özellikleriyle gösteriyor. Samsungda olduğu gibi. Bu kısma normal bir sekmeden giremiyor muyuz? Aradım yine bulamadım. Aramaya diğer yazınca çıkıyor sadece.
Redmi note 7: Arkadaşlar Facebook messengerdan bi ayar yaptım ama şimdi o ayarı nasıl kapatacağımı bulamıyorum. Messengerda ayarlar kısmına giden hiç bir kısayol tuşu bulamadım. rasgele birinin üstüne tıklarken sağ sol cekerken sohbet baloncuğu aç butonuna tıkladım. "Diğer uygulamaların üstünde...
Merhaba, ilk defa güncel android sistemlerden birsini kullanmaktayım. Eski telefonum "Samsung S3 mini" kullanıyordum. 2 gün önce bu telefonu aldım. İnternetten araştırdıklarımla filan bütçeme en uygun bir telefon olduğunu gördüm. Arayüz çok karışık geldiği için pek birşey yapamadım. Klasik...