Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonun wifi i bir anda kapandı ve bidaha açılmıyor. Ağı görüyor ama bağlanmıyor. Bu cihaz hariç evdeki tüm cihazlar modeme bağlı yani ağ da bir sıkıntı yok. Bağlanamadı tekrar deneyin diyip şifremi yazdırıyor. Telefonun sorunları bitmek bilmedi :) yardımcı olabilecek varsa...
Selamlar. Poco launcher 2.0 başlatıcı kullanıyorum fakat uygulama simgeleri üzerinde bildirim sayıları gözükmediği gibi sol üst köşede de örneğin whatsapp bildirimi geliyor ama bir kaç dk sonra kayboluyor. Bunların çözümü mevcut mudur ?
Arkadaşlar mi 9t için menü geçişlerindeki FPS düşüşlerini gizleyen ya da daha akıcı bir grafik hızı sağlayan tema var mı ? Böyle bir şey söz konusu mu onu da bilmiyorum da bi sorayım dedim belki bu şekilde bir çözümü vardır :)
Arkadaşlar selam. Menü geçişleri her zaman aynı akıcılıkta değil. Özellikle dışardayken daha da yavaşlıyor. Güncelleme sonrası hard reset, renk şemasını da doygun ayarladım. Bunun bir çözümü var mı acaba. O keskin, net ve akıcı geçişi her zaman yakalayamıyorum. Hatta bu yavaşlama daha da artıyor...
Arkadaşlar selam. Cihazı şarja koymadan pil kullanımına baktığım zaman android sistemi bölümü yüzde 20-25 oluyor. Sanırım geceden sabaha kadar ki yüzde 10 a yakın şarj tüketimi de bu yüzden oluyor. Cihazım mi 9 t Xiaomi Türkiye Garantili. MIUI sürümü: 11.0.5 garantiyi bozmadan bu sorunu nasıl...
Arkadaşlar ayarlar/pil& performans/ uygulama pil tasarrufu. Bu bölümde yaptığımız yaptığımız ayarlamalar sadece pil tasarrufu modunda mı devreye giriyor ? Yoksa normal kullanımda da uygulanmış oluyor mu ?
Selamlar telefon sessiz moddayken whatsapptan arama ya da görüntülü arama gelince telefon titremiyor gelen aramaları fark edemiyorum. Çözümü bilen varsa sevinirim.
Arkadaşlar selam telefon şarj olurken whatsapp tan gelen bir mesaj ya da bir mail gelmesi bildirimi aldığımda telefon düzensiz aralıklarda sürekli ufak titremeler yapıyor. Ekranı açıp mail ya da whatsapp bildiriminin geldiğini görüyorum fakat üstüne tıklamadan tekrar ekranı kapattığımda sinir...