FuXiN kullanıcısının son içeriği

1. FuXiN

Tema Türkçe AOD Temalar Pubg serisi

Herkese merhabalar. Bildiğiniz gibi miui 12 ile birlikte aod için tema seçenkleri gelmiş bulunmakta. Çin marketinde bir çok tema mevcut ve hemem hemem hepsi çince yada ingilizce. bende sevdiğim pug aod temalarını Türkçeye çevirdim. Belki zaman içinde başka aod temaların da çevirisini yaprım...
  2. FuXiN

Sohbet Mi9SE Mi9T takas

Hocam ekran paneli mi 9t lerde hepsini aynı sanırım bakılmıyor. Ayarlar cihazım çekirdek sürümüne bir kaç defa basın donanım testi yapın cihazın sağına soluna bakın bir şey yoksa kafanıza yattiysa alın. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. FuXiN

Rehber [REHBER] 4PDA Sitesine Üye Olmak!

Emeğine sağlık kardeşim akşam bakacağım [emoji106][emoji4] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. FuXiN

Çözüldü 4Pda sitesi dosya isteme konusu

Buradan yazamıyorsanız bana da özelden atarsanız sevinirim bende açamadım [emoji1] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. FuXiN

Uygulama Migrate Yedek Alma [Görsel Ekli] [Root]

Eline sağlık hocam paylaşım için teşekkürler hocam twrp data yedek anlamak daha basit gelse de bir ara denemek istiyorum Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. FuXiN

Rehber Smart Band Theme Creator

Elinize sağlık hocam teşekkürler Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. FuXiN

Yardım twrp dosya formatları hakkında

Rica ederim hocam herkesin bilmediği yanlış yaptığı şeyler vardır. Forumlar da bunun için zaten. Bilgi paylaştıkça güzeldir diye boşuna dememişler [emoji4] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. FuXiN

Çözüldü 9T Twrp sorunu - Çözüldü

Hocam bu işlere başlamadan önce yedeklerinizi almanız gerekiyordu onun için verileriniz için yapa bileceğiniz pek bir şey yok. Twrp açın advance bölümden cihaz pc bağlı olacak şekilde mount edin orada bu seçeneği göreceksiniz. Telefonunuzun hafızasını pc görecektir romu içine atın yükleyin yada...
  9. FuXiN

Yardım twrp dosya formatları hakkında

Merhaba cache bölümü ext4 yapacaksınız. Data zaten en hızlı olan f2fs. Eu rom ve global romlar f2fs destekliyor. Bölümlerin formatları ile oynamayın geçmiş olsun Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. FuXiN

Rehber Redmi K20 / Mi 9T Özel (Custom) ROM Koleksiyonu

Evet yok ama kendi cihazınız da kontrolünü yapa bilirsiniz. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. FuXiN

Çözüldü 9T Twrp sorunu - Çözüldü

Format data yapmanız gerekiyor sanırım. Twrp şifreyi çözememiş anlaşılan. İlk yüklemeden genelde olan bir durum. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. FuXiN

Yardım Mi 9T EU Rom 9.11.14 güncelleme yardım

Şimdi baktım rom ile birlikte yeni twrp de otamatik yüklemiş. Android 9 dan 10 a geçerken de aynısı oluştu. O yazı tamamen tedbir amaçlı yazılmış sorumluluk üstlerinden atmak için. Sizin twrp kurmanız gerek yok [emoji106] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. FuXiN

Bende de sendeki sürüm var di 1 2 saat önce indirip üstüne attım şu an kullanıyorum sorun yok twrp sürüme bakmadım içine twrp gömmüşlerse yeni sürüme geçmiş bile ola bilir twrp bakmadım daha Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. FuXiN

9 da bile olsanız mi 9t eu zaten ilk Android 10 da uyumlu twrp içine gömülü şekilde gelmişti otamatik yüklemiş olması lazım evet sorun olmaz Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. FuXiN

Yardım Bluetooth Kulaklık Alacağım

Merhaba hocam ali den almayı düşünür seniz ben uzun zamandır kullanıyorum çok kaliteli bir ürün ses kalitesi çok iyi diye bilirim. Ürün özelikleri de dolu dolu linki ekliyorum bakmanızı tavsiye ederim kolay gelsin. TRY 318.32 31%OFF | Mpow ipx7 T5/M5 TWS kulaklık kablosuz kulaklık Bluetooth 5.0...
Üst Alt