Fury23 kullanıcısının son içeriği

1. Fury23

Çözüldü Telefon kapanıp açılıyor

Bayağı bir uğraştım tuşla alakalı ise diye bastım bastım vs. ama düzelmedi, az önce masaya vurdum vurdum düzeldi. Şimdilik birkaç program kullanarak tuşun işlevini engelleyeceğim, daha sonrasında tamir ettireceğim. Kusura bakmayın.
  2. Fury23

Çözüldü Telefon kapanıp açılıyor

Selamlar bugün durduk yere telefonum kapanıp açılmaya başladı. stock rom kurulu içerisinde. TWRP vs. yok yani. Recovery moduna hiç giremiyorum bile, fastboota giriyorum fakat birkaç saniye sonra tekrar kapanıp tekrar redmi yazısı geliyor. Fastboota girmek için açma kapatma tuşuna basmadan sadece...
  3. Fury23

Yardım Recovery Modda Kaldı

Eng romuna tekrar geçtim ilk açılışta seçenekler sunuldu, bootloader vs. vs. bişeyler vardı. En üsttekini seçtim ve devam ettim bu modda sorunsuz açıldı.
  4. Fury23

Yardım Recovery Modda Kaldı

Telefonum recovery modda kaldı reboot dediğim zaman telefon kapanıp açılıyor aynı ekrana geliyor şarjını tamamen bitirip tekrar denedim yine aynı sonuç wipe data yaptığım zaman %6 den sonra wipe data succesfuly diyor yine aynı ekrana geliyor hiçbir şekilde bu ekrandan çıkmıyor hangi tuş...
  5. Fury23

Yardım Rom Sonrası Hat Yok

En sona not düştüm zaten sabah saatlerinde açtığım için cevap alamadım. Öne çıkarma gibi bir şeyde bulamadım mecburen tekrar açtım.
  6. Fury23

Şimdi onu fark edipte takdım 😊 simi hiç algılamadı. Görmedi bile.
  7. Fury23

Aparatı bulabilsem deniyicemde 😅 cevaplarınız ve desteğiniz için teşekkürler.
  8. Fury23

2. IMEI'yi sorgulattığımda kayıt bulunamadı yazıyor. 2. Sim kısmına taksam çalışma şansı varmıdır? Şuan şehir dışındayım bu yüzden internet falanda yavaş evime dönsem kutuda orda IMEI üzerinde bu yüzden geçici yöntemler soruyorum.
  9. Fury23

IMEI'yi sorgulattım kayıtdışı olduğu tespit edilen cihaz dedi. Eskiden atılan IMEI kutuda yazıcakdı. Onları tekrar atma şansım var mı kendim? (TWRP'SİZ) Ayrıca bildiğim kadarıyla kayıt dışı da olsa 3 aylık bi kullanma şansım oluyor diye biliyorum. Telefonu alalı pek olmadı zaten. Ayrıca...
  10. Fury23

Öncelikle selamlar, Yurtdışı Resmi Note 8 Pro cihazıma EEA MIUI 12.5.2 attım, fastboot ile. Sim kartı algılamamaya başladı, hizmet yok diyor. Telefon bilgilerinden düzenlemeler yapdım düzelmedi. Modem dosyası da bulamadım, bulsamda TWRP yok. Bilgisayardan TWRP'siz atma yöntemi varsa yardımcı...
  11. Fury23

Yardım Rom Sonrası Çekmeme Sorunu

Öncelikle selamlar, Yurtdışı Resmi Note 8 Pro cihazıma EEA MIUI 12.5.2 attım, fastboot ile. Sim kartı algılamamaya başladı, hizmet yok diyor. Telefon bilgilerinden düzenlemeler yapdım düzelmedi. Modem dosyası da bulamadım, bulsamda TWRP yok. Bilgisayardan TWRP'siz atma yöntemi varsa yardımcı...
  12. Fury23

Yardım Redmi Note 8 Pro Aşırı Isınma

EEA rom kurup birde öyle bakacağım, en kötü ihtimalle android 10'a geçerim. Şuan evde olmamam dolayısıyla akşama yapacağım işlemi. Sonuçları burada paylaşırım. Teşekkürler.
  13. Fury23

Android 10 sürümünde de aynı ısınma sorunu vardı, kullandığım rom sebepli olabilir mi?
  14. Fury23

EEA rom bildiğim kadarıyla stok rom oluyor ve onda çağrı kaydetme özelliğinin olmaması benim için büyük eksiklik. Ayrıyaten kişiler, mrsajlar uygulaması google'a ait olduğu için pek hoşuma gitmiyor. 1629875287 Bootloader kilidim açık, fakat android 11'i düşürmek istemiyorum özellikler çok cazip...
  15. Fury23

Öncelikle merhaba, Redmi Note 8 Pro 128GB 8GB Ram modelini kullanıyorum, cihazım yurtdışı ve endonezya(begonia) MIUI 12.5.2 sürümü kurulu. Bu modelde ısınmanın bi çok kişide bir sorun olduğunu biliyorum fakat benim cihazım diğer kişilere görede aşırı fazla ısınıyor. Hatta çoğu zaman aşırı ısınma...
Üst Alt