Fury23 kullanıcısının son içeriği

1. Fury23

Çözüldü Telefon kapanıp açılıyor

Selamlar bugün durduk yere telefonum kapanıp açılmaya başladı. stock rom kurulu içerisinde. TWRP vs. yok yani. Recovery moduna hiç giremiyorum bile, fastboota giriyorum fakat birkaç saniye sonra tekrar kapanıp tekrar redmi yazısı geliyor. Fastboota girmek için açma kapatma tuşuna basmadan sadece...
  2. Fury23

Yardım Recovery Modda Kaldı

Telefonum recovery modda kaldı reboot dediğim zaman telefon kapanıp açılıyor aynı ekrana geliyor şarjını tamamen bitirip tekrar denedim yine aynı sonuç wipe data yaptığım zaman %6 den sonra wipe data succesfuly diyor yine aynı ekrana geliyor hiçbir şekilde bu ekrandan çıkmıyor hangi tuş...
  3. Fury23

Yardım Rom Sonrası Hat Yok

Öncelikle selamlar, Yurtdışı Resmi Note 8 Pro cihazıma EEA MIUI 12.5.2 attım, fastboot ile. Sim kartı algılamamaya başladı, hizmet yok diyor. Telefon bilgilerinden düzenlemeler yapdım düzelmedi. Modem dosyası da bulamadım, bulsamda TWRP yok. Bilgisayardan TWRP'siz atma yöntemi varsa yardımcı...
  4. Fury23

Yardım Rom Sonrası Çekmeme Sorunu

Öncelikle selamlar, Yurtdışı Resmi Note 8 Pro cihazıma EEA MIUI 12.5.2 attım, fastboot ile. Sim kartı algılamamaya başladı, hizmet yok diyor. Telefon bilgilerinden düzenlemeler yapdım düzelmedi. Modem dosyası da bulamadım, bulsamda TWRP yok. Bilgisayardan TWRP'siz atma yöntemi varsa yardımcı...
  5. Fury23

Yardım Redmi Note 8 Pro Aşırı Isınma

Öncelikle merhaba, Redmi Note 8 Pro 128GB 8GB Ram modelini kullanıyorum, cihazım yurtdışı ve endonezya(begonia) MIUI 12.5.2 sürümü kurulu. Bu modelde ısınmanın bi çok kişide bir sorun olduğunu biliyorum fakat benim cihazım diğer kişilere görede aşırı fazla ısınıyor. Hatta çoğu zaman aşırı ısınma...
Üst Alt