Furky82 kullanıcısının son içeriği

1. Furky82

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.19 Güncellemesi

İşte seveceğini düşündüğüm bir tema: iPhone 7+! Link: http://zhuti.xiaomi.com/detail/857b5932-95f6-4288-a7a6-accd94ce1bff Linkteki tema..
  2. Furky82

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim başka bir miflash ile problemi çözdüm çok çok teşekkür ederim hayırlı günler...
  3. Furky82

Merhaba hocam loopus arkadaşımla yapıyorduk teamviewer üzerinden rardan çıkmamış dosya onu hallettik busefer yüklemenin sonunda hata vermeye başladı loopus arkadaşım mi flash kaynaklı olduğunu düşünüyordu güncel miflash linki verecek sonrada kurmaya tekrar çalışacaktık ama işi çıktı ne yazıkki
  4. Furky82

Haklı olabilirsiniz miflash ı açıyorum cihazı görüyor prog dosyayı gösteriyorum flash all işaretli flashla diyorum hata veriyor devamlı ekran görüntüsünü aldım bakarmısın
  5. Furky82

açık hocam baya oldu açılalı o günden beri videolar izledim birsürü program indirdim kurdum sildim sadece twrp yi beceremedim sanırım :(
  6. Furky82

o yöntem üzerinden çok denedim ama olmadı ne yazık ki o şekildede yükleyemiyorum hocam :(
  7. Furky82

Az önce delta ile görüştüm cihazi onlara gondermemi talep ettiler daha 15 günlük cihaz saçma bir durum içerisindeyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim..
  8. Furky82

Merhaba mi 5 kullanıyorum android 6.0.1 miui sürümüm 8.1 kararlı sürüm Sorunuma geleyim.. android 7.1.19 güncellemesini indirdim telefonun downloaded-rom klasörüne atıyorum zipli bir şekilde güncelle deyince ''you're allow to flash the newest develop version published by mıuı forum from...
Üst Alt