Furkntuna kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Elite rom güncelleme

Merhabalar hali hazırda hyperos elite rom yüklü yeni sürüm yüklemişler bunu twrp üzerinden veriler silinmeden nasıl güncelleyebilirim
  2. F

Sohbet Yazı tipi harmanlama

Merhabalar bir yazı tipinin emojilerini başka bir yazı tipinin emojisiyle değiştirme gibi bir şey yapılabilir mi
  3. F

Yardım Önemsiz bildirimler kategorisi

Eski bildirimler önemsiz bildirimler adı altında toplanıyor bunu nasıl kapatabiliriz
  4. F

Yardım Xiaomi watch 2 pro uzaktan kamera önizleme sorunu

Merhaba Xiaomi 13 kullanıyorum saatin web sitesinde tüm Xiaomi 13 serileriyle çalıştığını yazıyor ama mi connect uygulaması son sürümde olmasına rağmen saat üzerinde önizleme yapamıyorum
  5. F

Soru Cihazı bul hizmet ayarı bildirimi

Şöyle bir mail geldi var mı başka gelen nedir bu
  6. F

Sohbet 3d printerı olan

Merhabalar. Yok mu şöyle 3d printerı olupta mi 13 için kamera çerçevesine çıta yapsak mi 14 teki gibi
  7. F

Sohbet İos emoji

Merhabalar yos_moji yazı tipinde ios emojileri mevcut emojileri yos bold font yazı tipine de geçirebilir miyiz
  8. F

Yardım Mtz tema yükledim, kameram çalışmıyor, cihazın sesi çıkmıyor

Dün bi kaç tema denedim mtz uzantılı şimdi ne fenerim çalışıyor ne kameram ne de video vs müzik dinleyebiliyorum ne de sesi çıkıyor telefonun alarmda vs
  9. F

Sohbet İos durum çubuğu

İyi akşamlar çift simde ios gibi çekim kalitesini gösteren durum çubuğu teması bilen var mıdır ? Eu rom
  10. F

Yardım Mi 13 portre modu

Merhaba 35 mmlik portre siyah beyaz çıkıyor bunu renklendirmenin yolu var mıdır
  11. F

Yardım Direnç işlemi

Merhaba iyi forumlar direnç işleminde veriler sıfırlanıyor mu sıfırlanmadan da yapılabiliyor mu yaptıranlar tecrübesi olanlar aktarabilir mi
  12. F

Yardım Hoparlörde konuşurken seste sorun

Merhaba herkese. Mi 10t pro kullanıyorum ve hoparlörde konuşurken karşı taraftan sesimin parazitli ve kısık gittiğini duyuyorum başına gelen var mı nasıl çözülür bu
Üst Alt