Furkican kullanıcısının son içeriği

1. Furkican

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Arkadaşlar Selamın Aleyküm Benim Mi Community hesabım 712 günlük gösteriyordu bir anda 12 güne indi ve unlock kısımına geldiğimde 30 gün kapsamı var yanında mavi tik yanıyor bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
  2. Furkican

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Hocam artık zorlaştımı bu kadar bl açılması
  3. Furkican

Yardım Custom Rom İstanbul Kart Çalışmıyor

İstanbulkartta kart okunuyor ama yükleme yapmıyor custom romların hepsini denedim malesef böyle çözümünü yapan arkadaş var ise paylaşabilirmi miuidan nefret ediyorum dönmekte istemiyorum
  4. Furkican

Yardım Plaka Değişimi Sonrası Nvdata corrupted

Merhabalar Note 10 Pro 5G cihazında plaka değişimi sonrası şebeke gelmiyor ne yapabilirim acilen lazım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)
  5. Furkican

Yardım Pcye Yanlış Driveri Yükledim

Pcye Yanlış Driveri Yükledim Telefonu Görmüyor ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim acilen destek gerekiyor
  6. Furkican

Çözüldü Poco X3 GT / Redmi Note 10 Pro 5G Brick

Merhabalar Poco x3 gt telefonum brick oldu dün root atmıştım bugün sabah telefondan wpye girerken pat diye kapandı telefonda hiç bir tepkime yok yardımcı olursanız sevinirim :)
  7. Furkican

Yardım Poco x3 gt eng rom

Merhabalar poco x3 gt / redmi note 10 pro 5g eng rom varmı acaba?
  8. Furkican

Yardım POCO X3 GT Tronsmart 60W adaptörle hızlı şarj olmuyor

Merhaba. Tronsmart 60W ve uGreen USB Type-C 3A aldım. Telefonum POCO X3 GT, 67W destekliyor ama neden hızlı şarj etmiyor?
  9. Furkican

Yardım Poco x3 gt

Merhabalar Benim Telefonumun İmeisi Klonlandı ve Enginner mode da gprs yeri yok nasıl imei atabilirim yardımcı olursanız sevinirim arama yapamıyorum
  10. Furkican

Yardım Poco X3 Gt Yardım

Merhaba Poco x3 Gt/Redmi Note 10 Pro 5G Kablosuz şarj destekliyormu?
Üst Alt