Furkeann kullanıcısının son içeriği

1. F

MIUI 12.5 MI 9T Pro / K20 Pro Global 12.5.1.0 RFKMIXM İndirme Bağlantısı

Kullanan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Ben dün ota olarak güncelledim, 12.0.6.0 kullanıyordum sanki 12.5.1.0'da şarj biraz hızlı tükeniyor gibi sizin düşünceleriniz neler ?
  2. F

Soru Mi 9T Pro 12.5.1.0 Sonrası Şarj Deneyimi

Merhabalar, 12.5.1.0 güncellemesini yaptım. Sanki şarjı biraz daha hızlı gidiyor gibi geldi bana kullananlar varsa sizde durum nedir yorumlarınızı yazar mısınız ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar.
  3. F

Yardım Mi 9T Pro Sağlam qcn İşlemi

Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim
  4. F

Cihazı aldığım yerde ve başka bir yerde yapıldı hocam sizinle işlem yapmadık
  5. F

Merhabalar. Daha önce telefonuna IMEI Repair işlemi yapıldı fakat 4.5G çalışmıyordu. Tekrardan başka bir yere qcn işlemi yaptırdım, 4.5G kullanabiliyorum fakat bu sefer de telefon hücre bekleme diye boşta dururken bile şarj yiyor (Aşağıya görsel ekleyeceğim). Ayriyeten bazen beni arayanlar bana...
  6. F

Yardım Mi 9T Pro Root Kaldırma

Yardımlarınız ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar
  7. F

Hocam çok özür dilerim bilmediğim için sizin gibi bilgili birini bulunca detaylı soruyorum kusura bakmayın yordum sizi. Son bir şey sormak istiyorum size aşağıya ekran görüntüsü bırakacağım şu an bu cihazda herhangi bir işlem yapmadan güncelle dersem normal bir şekilde güncelleme yaparak...
  8. F

Anladım hocam o şekilde cihaz fabrika ayarlarına dönüyor yanlış bilmiyorsam. Cihazı sıfırlamadan kaldırmamızın bir yolu yok mudur ?
  9. F

Hocam kusura bakmayın biraz bilgisizim ve garanti iş olsun istiyorum. 12.0.5.0 fastboot global rom yüklüydü telefonumda geçenlerde güncelleme geldi ve 12.0.6.0'a güncelledim. Telefonu satın aldığımdaki rom değil fastboot olarak kendim atmıştım. Magisk hakkında pek bilgim olmadığı için aşağıya...
  10. F

Merhabalar. Telefona kopya IMEI mesajı gelmişti bugün IMEI numarasını değiştirdiler aldığım yerde. Telefonda Magisk var ve root var bu rootu telefon sıfırlanmadan yani fabrika ayarlarına dönmeden kaldırma şansım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
  11. F

Rehber Mi 9 T PRO (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme

Teşekkür ederim.
  12. F

Rehber Mi 9 T PRO (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme

Merhaba. Ben şu an 12.0.5.0 kullanıyorum, 12.0.4.0'a döneceğim. Cihazı kapatıp fastboot modda başlatıp adımları uygulayarak bu işlemi yapsam herhangi bir sorun olur mu ? TWRP'den clean işlemi vb. işlemler yapmama gerek var mı bu adımları uygulamadan önce ?
  13. F

Yardım Mi 9T Pro Hücre Bekleme Şarj Tüketim Sorunu

Merhabalar. Gece uyumadan önce mobil veri, Wi-Fi, konum vb. her şey kapalı bir şekilde telefonu bıraktım. Telefonu bırakırken şarj 20 veya 30'lardaydı tam hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda şarjım %2 kalmıştı. İstatistiklere girip baktığımda Hücre Bekleme diye bir şey sömürmüş bataryayı. Var...
  14. F

Yardım Telefon açık fakat ulaşılamıyor

Biraz daha araştırayım hocam sıkışığım bu aralar zaten geri ödemeli krediyle geçinmeye çalışıyorum :) Son çare olarak ona başvuracağım.
  15. F

Yardım Telefon açık fakat ulaşılamıyor

Sanırım IMEI repair hatalı olduğu için ben de ondan şüpheleniyorum çünkü repair yaptırdığım yer zaten zar zor yapmıştı adam akıllı repair yapamamıştı artık cebimize olan olacak yine teşekkür ederim yorumunuz için.
Üst Alt