Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Ben dün ota olarak güncelledim, 12.0.6.0 kullanıyordum sanki 12.5.1.0'da şarj biraz hızlı tükeniyor gibi sizin düşünceleriniz neler ?
Merhabalar, 12.5.1.0 güncellemesini yaptım. Sanki şarjı biraz daha hızlı gidiyor gibi geldi bana kullananlar varsa sizde durum nedir yorumlarınızı yazar mısınız ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar.
Merhabalar. Daha önce telefonuna IMEI Repair işlemi yapıldı fakat 4.5G çalışmıyordu. Tekrardan başka bir yere qcn işlemi yaptırdım, 4.5G kullanabiliyorum fakat bu sefer de telefon hücre bekleme diye boşta dururken bile şarj yiyor (Aşağıya görsel ekleyeceğim). Ayriyeten bazen beni arayanlar bana...
Hocam çok özür dilerim bilmediğim için sizin gibi bilgili birini bulunca detaylı soruyorum kusura bakmayın yordum sizi. Son bir şey sormak istiyorum size aşağıya ekran görüntüsü bırakacağım şu an bu cihazda herhangi bir işlem yapmadan güncelle dersem normal bir şekilde güncelleme yaparak...
Hocam kusura bakmayın biraz bilgisizim ve garanti iş olsun istiyorum. 12.0.5.0 fastboot global rom yüklüydü telefonumda geçenlerde güncelleme geldi ve 12.0.6.0'a güncelledim. Telefonu satın aldığımdaki rom değil fastboot olarak kendim atmıştım. Magisk hakkında pek bilgim olmadığı için aşağıya...
Merhabalar. Telefona kopya IMEI mesajı gelmişti bugün IMEI numarasını değiştirdiler aldığım yerde. Telefonda Magisk var ve root var bu rootu telefon sıfırlanmadan yani fabrika ayarlarına dönmeden kaldırma şansım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Ben şu an 12.0.5.0 kullanıyorum, 12.0.4.0'a döneceğim. Cihazı kapatıp fastboot modda başlatıp adımları uygulayarak bu işlemi yapsam herhangi bir sorun olur mu ? TWRP'den clean işlemi vb. işlemler yapmama gerek var mı bu adımları uygulamadan önce ?
Merhabalar. Gece uyumadan önce mobil veri, Wi-Fi, konum vb. her şey kapalı bir şekilde telefonu bıraktım. Telefonu bırakırken şarj 20 veya 30'lardaydı tam hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda şarjım %2 kalmıştı. İstatistiklere girip baktığımda Hücre Bekleme diye bir şey sömürmüş bataryayı. Var...
Sanırım IMEI repair hatalı olduğu için ben de ondan şüpheleniyorum çünkü repair yaptırdığım yer zaten zar zor yapmıştı adam akıllı repair yapamamıştı artık cebimize olan olacak yine teşekkür ederim yorumunuz için.