Furkeann kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi 9T Pro 12.5.1.0 Sonrası Şarj Deneyimi

Merhabalar, 12.5.1.0 güncellemesini yaptım. Sanki şarjı biraz daha hızlı gidiyor gibi geldi bana kullananlar varsa sizde durum nedir yorumlarınızı yazar mısınız ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar.
  2. F

Yardım Mi 9T Pro Sağlam qcn İşlemi

Merhabalar. Daha önce telefonuna IMEI Repair işlemi yapıldı fakat 4.5G çalışmıyordu. Tekrardan başka bir yere qcn işlemi yaptırdım, 4.5G kullanabiliyorum fakat bu sefer de telefon hücre bekleme diye boşta dururken bile şarj yiyor (Aşağıya görsel ekleyeceğim). Ayriyeten bazen beni arayanlar bana...
  3. F

Yardım Mi 9T Pro Root Kaldırma

Merhabalar. Telefona kopya IMEI mesajı gelmişti bugün IMEI numarasını değiştirdiler aldığım yerde. Telefonda Magisk var ve root var bu rootu telefon sıfırlanmadan yani fabrika ayarlarına dönmeden kaldırma şansım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
  4. F

Yardım Mi 9T Pro Hücre Bekleme Şarj Tüketim Sorunu

Merhabalar. Gece uyumadan önce mobil veri, Wi-Fi, konum vb. her şey kapalı bir şekilde telefonu bıraktım. Telefonu bırakırken şarj 20 veya 30'lardaydı tam hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda şarjım %2 kalmıştı. İstatistiklere girip baktığımda Hücre Bekleme diye bir şey sömürmüş bataryayı. Var...
  5. F

Yardım Telefon açık fakat ulaşılamıyor

Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom hat kullanıyordum fakat taahhütüm doldu. Vodafone'da daha uygun bir tarife buldum ve numaramı Vodafone'a taşıdım. Vodafone sim kartını taktığımdan beri bazen telefonum açık olmasına rağmen arıyorlar ve telefona ulaşılamıyor. Aynı zamanda mobil veriyi açtığım...
  6. F

Yardım Mi 9T Pro Şebeke geliyor internete giriyor arama yapmıyor.

Merhabalar. Mi 9T Pro cihazım var süresi doldu aldığım yere götürüp imei attırdım. İmei atıldıktan sonra bir süre düzgün çalışıyor fakat 1 - 2 saat sonra gidiyor. Telefonu yeniden başlattığımda şebeke gidiyor 10 - 15 dk sonra şebeke geliyor ama sadece mobil veri kullanabiliyorum. Arama...
Üst Alt