furkanyazici kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Çalışan Gcam

Çoğu forum sitesine baktım ama herşeyiyle çalışan bi gcam bulamadım.Düzgün bi şekilde çalışan bi gcam sürümü için link verebilecek birisi var mı acaba?
  2. F

Rom Mi Mix 2 Global Kararlı MIUI 10 V10.3.5.0 ODEMIXM İndirme bağlantısı

Yüz tanıma eklenmiş hızlıda çalışıyo ama ne kadar güvenli bilemiyorum
  3. F

Sohbet Netflix benzeri ücretsiz android dizi izleme programları?

Ben uygulamayı bulamadım bi türlü link veya uygulama icon unu atabilirmisiniz?
  4. F

Yardım Mi Mix2 Stabil Çalışan Son Sürüm Gcam Varmı?

Mİ MİX2 de stabil çalışan son sürüm gcam arıyorum bilen varsa link atabilir mi? kendi kullandığım sürüm arada çekmemezlik yapıyo ve yeni çıkan gece modu da yok yardımlarınız bekliyorum.
  5. F

Soru mi mix 2 kasada boya atma sorunu

Bende de böyle bi boya atması oldu sonra fark ettim kılıfın içi hep bu kot pantolan taşlama işlemi yapılan kum taneleri yüzünden cebine koydugun zaman pislik ve bu tanecikler bu olaya sebeb veriyo
  6. F

Soru Yüz Tanıma Nasıl Etkinleştirilir?

Ben hindistan yaptım bi kaç farklı uygulama geldi ama işe yarar uygulama değil.
  7. F

Soru Yüz Tanıma Nasıl Etkinleştirilir?

Şu an için bildiğim kadarıyla daha gelmedi belki ilerliyen zamanlarda gelebilir.
  8. F

Çözüldü mi mix2 model:mde5

teşekkürler cvp için
  9. F

Çözüldü mi mix2 model:mde5

mi mix2 model: mde5 ne demek oluyo bi farklılığı varmı yoksa hepsi aynımı mi mix2 telefonumun arkasına lazerle yazılmış
  10. F

Mod Portre Kamera kilitli cihazlar için ( root, Twrp lazım değil direk kur)

mi mix2 de portre modunda felan çekim normal yapıyo bi işe yaramıyo malesef
  11. F

Yardım Mİ MİX2 mikrofon problemi

mi mix2 telefonum var sıkıtı şu konuştuğum kişiler sesimin kötü geldiğini söylüyor test yaptım ama bi problem gözükmüyo acaba iphonede ki gibi gürültü giderme gibi bi seçenek felanmı var ayarlarda yardımlarınız beklıyorum
Üst Alt