furkanyazici kullanıcısının son içeriği

1. F

İnceleme Poco F2 Pro / K30 ProTürkiye donuyor ve ısınıyor 8 ay garantisi var

şarja takınca ısınması normal zaten hızlı şarj yüzünden oluyor.
  2. F

şu an için sürüm düşürme var mı bilmiyorum ama bir sonraki güncellemeyi beklemek en iyisi problem çözülmezse garanti yoluna başvurabilirsiniz. benim telefonumdada V12.5.6.0.RJKMIXM var global olan. V12.5.3.0.RJKTRXM bu versiyon bildiğim kadarıyla bir önceki türkiye için yayınlanmış versiyon.
  3. F

.Bende de aynı problemler oluyor bu sürümle alakalı daha önde den olmuyodu arada bir uygulama donuyor sonra kendine geliyor 2-3 saniye sonra bence mıuı 13 bekle sıfırdan güncelle problem çözülücektir.
  4. F

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

zaten v12.2.6.0 dayım ota dan deniyorum ama malesef aynı hatayı alıyorum
  5. F

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Bendede hata veriyo yüklemek istediğim zaman bu rom dahili test kullanıcıları için sunulmuştur.Hesabınızın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun diye
  6. F

Haber Miui V12.2.6.0 ota indirilebilir oldu

bence pili sömürüyo bu sürüm ne hikmetse
  7. F

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.5.0.RJKMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Bana düşmemiş verdiğin link e de giriş yapmıyo veya indirme işlemide yapmıyo 1618237919 POCO F2 Pro Global Kararlı Beta Kurtarma V12.2.6.0.RJKMIXM karalı beta olarak gözüküyo baktığım zaman
  8. F

Yardım Poco f2 oro NFC sorunu

doğru yere dokundurduğunuzdan emin misiniz nfc kameranın üst kısmında ki boşlukta kalıyo bide öyle deneyin
  9. F

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Ben yükledim zaten bi fark yok ama sürümün 12,2,4,0 sa güncellemeye değer.
  10. F

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.5.0.RJKMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Telefonu global türkiye garantili aldım ve forumda yaşanan çoğu problemin hiçbirini yaşamadım Allah a şükür paket yükleyicisinden de denediğim zaman güncelleme doğrulanamıyor resmi olmayan rom yüklenemez diyo ama kendi indirdi güncellemeyi
  11. F

Tavsiye Poco f2 pro 256 ile s10+ takas hk.

Bence değil epeyden karşılaştırma yaptığımda f2 pro çoğu özellik olarak önde ve f2 pro daha yeni teknolojin s10+ a göre
  12. F

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Bana hala gelmedi çok ilginç diğer sorunlu güncellemeler anında geldi bu sürüm gelmedi bi türlü
  13. F

Bu sürümü de geri çektiler herhalde bana düşmedi hala bölgeyi değiştirip denememe rağmen.
Üst Alt