furkanss284 kullanıcısının son içeriği

1. furkanss284

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Bana otadan güncelleme gelmedi burdan indirip kursam sıkıntı olur mu?
  2. furkanss284

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Aynen bende tiki kaldırdım 3 kırmızı yazıyla hata verdi biraz korktum ama sistem normal açılınca daha ellemedim ben bide güncelleme dosyasını sildim keşke silmeseydim bende tekrar denerdim
  3. furkanss284

Güncelleme %100 de kaldı ve bir hata oluştu tekrar deneyin yazıyor tekrar deneye tıklıyınca yine 100 de kalıyor 1611149868 En altda ki salt okunur tikini de kaldırmalımıyım?
  4. furkanss284

Ekran kararma sorunu yaşayan var mı? Bir anda parlaklık düşüyor, ama sorun parlaklığa baktığımda full de gözüküyor. Güneş modu kapalı, otomatik parlaklıkta kapalı. Telefonun ekranını açıp kapayınca düzeliyor
  5. furkanss284

Bu cod mobile siyah ekran verip oyunda atıyor sürekli sizce rom ile alakalı olabilir mi? Romdan çok aşırı memnunum ama böyle bir sıkıntı çıkartır mı
  6. furkanss284

Yardım Cod mobile siyah ekran

Herkese merhaba öncelikle telefonumdan çok memnunum, ama canımı sıkan bir şey var Cod mobile de BR moduna girdiğimde anlamsızca siyah ekran geliyor, sesler devam ediyor ama ekran yok. Çok oyunculu modun da 80 el de atsam ne kasma yaşıyorum ne de böyle bir şey. Sadece BR modunda oluyor. Sizce...
  7. furkanss284

Rom eu rom harikalıkları

Yok ekran süresine pek takılmıyorum da :) ama romu denemek amaçlı bi bakiyim dedim bu sonuçlar mutlu etti, endonezya romunda da test amaçlı 14 saat almışlığım var ama telefonu çok kısıtlayarak elde ediyordum bu süreyi
  8. furkanss284

Yardım Endonezya rom mu? EU rom mu?

Eu 12 stabil kurdum, ben endonezya romunda da iyi ekran süresi alıyorum ama telefonu zorlayarak alıyordum, eu romda telefona hiç bi kısıtlama yapmadan bu saati almam harika. Ve endonezya ile arasında akıcılık konusunda dağlar var hocam
  9. furkanss284

Rom eu rom harikalıkları

Denedim de olmamıştı 1608379122 Note 9 pro 1608379145 aslan568
  10. furkanss284

Rom eu rom harikalıkları

Aslan568 (etiketleyemeyi bilmiyorum forumda yeniyim) hocama sonsuz kez teşekkür ederim. Endonezya romundan, eu roma geçtim hiç bu kadar fark ediceğini düşünmezdim. Bu ekran süresini parlaklık %30 seviyelerinde ve sadece sosyal medya günlük kullanım ile aldım, güç tasarrufunu sadece şarj %20 ye...
  11. furkanss284

İnstagramdan atip duruyor sebebi ne olabilir arkadaşlar
  12. furkanss284

Hocam son bi sorum var, bu kerneli yüklemesem de olur mu? Dün Yükledim bir fark görmedim gibi, sonra geri yedeklere döndüm. sizce ilerleyen zamanlarda mı yüklemeliyim
  13. furkanss284

Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

Hocam dün eu romu indirdim üstüne bu kerneli de kurdum ama hız konusunda bş fark göemwdim hatta daha yavaşlattı izlenimi aldım. Sizce ilerleyen zamanlarsa mı yükselesem yoksa yüklemesemde olur mu bu kerneli
  14. furkanss284

Yardım Endonezya rom mu? EU rom mu?

Ben hiç böyle yükler yüklemez fark ediceğini düşünmezdim bundan sonra ola ki başka marka telefon alsamda bi şekilde yolunu bulup eu rom yüklerim :) :)
  15. furkanss284

Sizden Allah razı olsun hocam bana telefon kullandığımı hatırlattınız bu rom ile
Üst Alt