furkansguler012 kullanıcısının son içeriği

1. furkansguler012

Soru Uzun Süre Kullanabileceğim Rom Önerisi

Merhaba dostlar son günlerde rom beğenemez oldum MIUI 12.5 İD kullanıyordum ve telefonuma MIUI 13 gelince EU rom kurdum. Rom gayet akıcıydı fakat bazı uygulamalara girerken atıyordu ve YouTube deliler gibi kasıyordu bende custom rom denemek amacıyla ilk önce pixel rom kurdum. Fakat ondada bazı...
  2. furkansguler012

Yardım Magisk Root Gizlemiyor

Merhaba dostlar 1 hafta önce MIUI EU 12.09 sürümünü POCO X3 NFC telefonuma kurdum fakat bu romdan sonra ne yaparsam yapayım magisk Zygisk den gizleme yapamadım. Uygulamalar gözüküyor fakat gizleyince uygulamalar yinede Root uyarısı verneye devam ediyor (Denediğim uygulamalar Apex Legends vs...
  3. furkansguler012

Yardım Yardım YouTube vanced İndirme Buttonu Yok ?

Merhaba dostlar bugün telefonumu sıfırladım vanced manageri indirdim root yetkisi falan verdim fakat youtube ile youtube music indirme butonu yok bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
  4. furkansguler012

Rom POCO X3 NFC için ROM önerisi

Merhaba dostlar POCO X3 NFC telefonuna sahibim ve 2 ay MIUI EU ROM kullandıktan sonra animasyonlarda ve geçişlerde drop ya da kasma meydana geldiğinden dolayı artık Custom roma geçmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz stabil Custom ROM var mı dostlar.
  5. furkansguler012

Yardım MIUI EU ROM Akıcı Değil

Merhaba dostlar POCO X3 NFC telefonum var EU MIUI 12.5.8 sürümünü kullanıyorum 2 haftalık aosp rom kullandıktan sonra EU Roma geçmeye karar verdim fakat telefonun ağırlaştığını hissettim. Google Play ve Twitterda drop girmeye başladı arayüzde hafifte olsa takılmalar mevcut. En çok canımı sıkan...
  6. furkansguler012

Rom Poco X3 Nfc Miui 13 Stable Rom Arıyorum

Merhaba dostlar elimde POCO X3 NFC telefonum var MIUI 12.5 den sıkılmış biri olarak MIUI 13 rom arıyorum stabil olacak rom önerebilirimisiniz dostlar.
  7. furkansguler012

Yardım Poco X3 NFC Always on display modülü arıyorum

Merhaba dostlar birkaç gündür Poco X3 NFC için always on display modülü arıyorum fakat ya bulamıyorum yada çalışmıyor MIUI yazısında kalıyor modülü kaldırmak zorunda kalıyorum uygun modül varmıdır dostlar ? Rom: Miui Eu 12.5
  8. furkansguler012

Yardım Anakartı Sıfırlama

Merhaba dostlar redmi 5 plus cihazına sahibim 5 ay önce ekranı kırıldı ve yeni telefon aldığım yaptırmadım. Cebime 3-5 kuruş girmesi için parçalarını çıkarıp onları satmaya başladım. Arkadaşımdada redmi 5 plus cihazından var anakarı takıp recoveryden sıfırladım. Fakat bootloader kilidi açık...
  9. furkansguler012

Soru REDMİ 5 PLUS EN İYİ MIUI SÜRÜMÜ

Dostlar en stabil çalışan MIUI sürümü hangisi. MIUI versiyonu farketmez MIUI 9 bile olabilir.
  10. furkansguler012

Yardım redmi 5 plus yazılım

Dostlar kafayı yiyeceğim artık. Redmi 5 plus telefonum var ve 4 gündür saçma hatalardan dolayı telefonumu kullanamıyorum. Mıuı 12 yüklemek için TWRP yükledim ve telefonu sıfırlayarak önce pixel rom yüklemeye çalıştım. Ama Error 7 hatası verip durdu. İnternetteki tüm çözümleri yapsamda işe...
  11. furkansguler012

Yardım Telefona rom attıktan sonra görüntü yok

Dostlar 2 hafta falan önce ekran değiştirmiştim ve değiştirirken mıuı ye döndürmüştüm. Fakat o zamanlar telefona rom atarken sıkıntısız rom atabiliyordum. Artık nerdeyse hiçbir recoveryde dokunmatik işlemiyor orangefox ve twrpnin bazı recoveryleri gibi şimdi dokunmatiği işleyen recovery buldum...
Üst Alt