furkanodaa kullanıcısının son içeriği

1. furkanodaa

Mod MIUI 12.5 Style PowerMenu (MAGİSK MODÜL)

Herkese Merhabalar. Miui 12.5'e benzer bir PowerMenu tasarladım. Umarım beğenirsiniz. Kurulum : Kurulum Magisk üzerinden modül olarak kurulacaktır. Magisk kurulumu bilmeyenler için forumda gerekli konular detaylar mevcuttur. İndirme Linki : MIUI 12.5 Style PowerMenu - Desing By Furkan Oda...
  2. furkanodaa

Mod MIUI 12.0.6 Sürümüne MIUI 12.5 Volume Controller Ekleme

Herkese Merhabalar. -MIUI Global 12.0.6 Sürümüne MIUI 12.5 Volume kontrolleri ekler. Kurulum: APK olarak kurulum yapılacaktır. MIUI 12.5 Yüklemeyen 12.0.6dan vazgecmeyenlerin isteyeceği bir özellik olarak düşündüm paylaşmak istedim güle güle kullanın. İNDİRME LİNKİ : MIUI 12.5 Volume...
  3. furkanodaa

Yardım Apk düzenleme, Türkçeleştirme, imzalama

Elimde bir apk var imzalama yapamadım elimde bilgisayar olmadığı için. resources.arsc dosyasini dışarı çıkartıp Türkçe dile çevirdim fakat içine tekrar ekleyince uygulama yüklenmiyor. Yardımcı olabilcek varmı acaba ?
  4. furkanodaa

Mod MIUI 13 Açılış ekranı (Sesli) - MIUI 13 Sistem Sesleri (MAGİSK MODÜL)

Herkese Merhabalar. - BÜTÜN XİAOMİ CİHAZLARLA UYUMLUDUR - MIUI 13 açılış ekranı (bootanimation) - MIUI 13 sistem sesleri değişimi ( Ekran kilitleme ,Ekran kilidi açma v.s. sesleri değiştirir) Kurulum: Magisk Modül olarak kurulum yapılması gerekiyor. Magisk Modül kurulumu bilmeyenler için...
  5. furkanodaa

Mod K20 Pro'dan Mi 9T Proya çevirme MIUI 12.5

Herkese Merhabalar. -Açılışta Redmi Yazısı Mi olarak Değişir -Açılış animasyonu Miui 12.5 Şeklinde değiştirir. - Kamera Filigranı K20 Pro yazanların yazısını Mi 9T Pro Olarak Değiştirir. TWRP veya OrangeFox Recovery üzerinden kurulum yapılması gerekiyor. Recovery kurulumu bilmeyenler için...
  6. furkanodaa

Mod Hindistan rom , MIUI 12.5 Android 11 MIUI Launcher Yükleme (Magisk Modul)

Kurulum : İlk olarak cihazınız Rootlu Ve Magisk yüklü olması gerekmektedir. Modül olarak kurulum yapılması gerekiyor. Aşağıya Bıraktığım link ile dosyayı indirin. İndirdiğiniz dosyayı dahili hafızaya atıyoruz. Magisk'e giriyoruz Modüller + işareti ve...
  7. furkanodaa

Çözüldü Mi 9t pro miui 12.5 android 11 global - twrp veya orangefox yükleme hatası

Mi 9t pro cihazıma global 12.5 android 11 güncellemesi geldi yükledim. Şimdi bu cihaza uygun twrp veya orangefox istiyorum ama bulamadim rootlamak için Orangefox android R11.1.1 sürümü var flashladım fakat fastboot modunda kaldı. Cihaz açılmadı. Ne yaptıysam yükleyemedim. Orangefox menüsü...
  8. furkanodaa

Yardım [ ÇÖZÜLDÜ ] Kamera gece modu sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu bugün birşeyi farkettim çok canım sıkıldı acaba yazılımdan mı yoksa kamerammi bozuk bilemedim. 48 MP moduna alınca gündüz veya ışık olan yere tutunca sıkıntı yok fakat ışıkları kapatıp karanlık bir ortama girdiği an resimdeki şekilde gökkuşağı gibi...
Üst Alt