Furkannkuu kullanıcısının son içeriği

1. F

Çözüldü Mi9t Miui 11 sorunsuz rom önerisi eyvallah Talha usta

Mi9t yurtici Cihazımda kasmalar donmalar var uygulama açmada çok ağır Allah aşkına hafıza doludur arka planda uygulama çalışıyordur demeyin Ramin 3.1 rini kullanabiliyorum 30 GB boş alan var ama saçma bisekilde uygulamalar 7 8 saniyede açılıyor miui 12.4. android 11 den miui 12.0 android 10a...
  2. F

Yardım Uygulamlar 8 saniye sonra açılıyor mi9t

Cihazım yurtiçi miui 12.4 android 11 sürümünde uygulamalar çok geç açılıyor 7 8 saniye sonra manuel olarak miui 12.0 android 10 sürümüne düşürdüm gene aynı sorun animasyonlari falan kistim gene aynı ne yapmalıyım miui 11 e dusursem duzelirmi manuel dusurebilcegim bı rom varmı
  3. F

Yardım Mi9t uygulama açmada çok bekletiyor

Cihazım mi 9t miui 12.1.4.0 android 11 telefonun uygulama açmada çok bekletiyor sebebi nedir cihazım yurtiçi yeni güncelleme yok başka rommu yuklemeliyim
  4. F

Yardım Yurtiçi Mi9t miui 12.1.4 android 11

mi 9t yurtiçi miui 12.1.4.0 kararlı android 11 6 64 modeli cihazda uygulama acilmalarda saçma bi yavaşlık var tıklıyorum uygulamaya Instagram insta duvar kağıdı gibi en az 5 saniye sürüyor ekranda sonra Instagram içinde dolasaniliyorum bu bi örnek bu sorun 100 uygulamanın 90 sında var takılma...
Üst Alt