Furkannkuu kullanıcısının son içeriği

1. F

Çözüldü Mi9t Miui 11 sorunsuz rom önerisi eyvallah Talha usta

İletişim için numara vs alamazmiyiz 1644099231 Ve bu kasmalar uygulamaların 89 saniyede açılması son bulucakmidir donanımsal olarak sorun olduğunu düşünmüyorum olsaydı oyun içinde sıkıntı çekerdim veya uygulama içinde felan
  2. F

Botldr kilidi açık değil şuan açılması için dün basvurdum ppcden açıcam daha önce mi9se yi romladim ama yinede nasıl ulaşabilirim size
  3. F

Miui 12.4 u global kararlı romdan zip olarak indirdim bide miui 12 .0 indirdim paket seç özelliğiyle 12.4 du seçtim tanıdı komple adını kopyaladım miui 12.4 bozup miui 12.0 ye miui 12.4 adını yapıştırdım dosya adını miui 12.4 gibi gösterip miui 12.0 yükledim düşmüş oldu manuel diyorlar galiba...
  4. F

Manuel olarak sürüm düşürdüm 1644098212
  5. F

Çok karışık nereden bulabilirim mi9t formunu
  6. F

Mi9t yurtici Cihazımda kasmalar donmalar var uygulama açmada çok ağır Allah aşkına hafıza doludur arka planda uygulama çalışıyordur demeyin Ramin 3.1 rini kullanabiliyorum 30 GB boş alan var ama saçma bisekilde uygulamalar 7 8 saniyede açılıyor miui 12.4. android 11 den miui 12.0 android 10a...
  7. F

Yardım Mi9T cihazıma ne yapsam kasma sorunu çözemedim

Baya hızlı dediniz romu bidaha soylermisiniz detaylı anlatır mısınız
  8. F

Bu rom oneriyomus7nuz yani yüklesem cihazimdaki kasma sorunları ortadan kalkicakmidir
  9. F

Dostum aynı sorun bendede var şuan mi9t uygulama açmada çok geç cevap veriyor yani şöyle tıklıyorum Instagram a ekran geliyor Instagram logosu görünüyor duvar kağıdı gibi 7 8 saniye duruyor sonra açılıyor bugün yarın rom düşürcem miui 12.4 den miui 12.0a düşürdüm şimdi 11 denicem senin...
  10. F

Yardım Yurtiçi Mi9t miui 12.1.4 android 11

Tamam kilidi açarım bu uygulamalar vs 8 9 saniyede açılıyor yani islemcidemi bı sorun var yani virüs veya yazılımla alakali bı sorun oyuna girince FPS çok düşük baktım dün 1643981839 Ve ayriyeten miui12.4 android 11 di şimdi miui 12.0 android 10 düşünmüştüm 2 gün önce siz miui 11 android 10 mu...
  11. F

Botlooderin kilidi açık değil gene PC ile rom yuklucez yani daha önce mi9se yi yükledim bakalim bu nasıl olucak
  12. F

Şuan android 10 miui 12.0 var miui 12.4 android 11 den düşürdüm android 10 miui 12.0a hala aynı acaba miui 12 demi sorun cihazda yurt içi yani telefonda ne gibi örün olabilirki bu durumları açığa cikarcak yani sanki işlemcide ramde çok yoğunluk var gibi ama cihazı sıfırladım gene aynı
  13. F

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi9t yurtiçi uygulama açmada geç cevap veriyor miui12.4 android 11 den miui 12.0 android 10a düşürdüm gene aynı gördüğünüz gibi videoda mevcut cihazı sıfırladım gene ayni sorun kimisi yukledigin 3.parti uygulamalarından kaynaklı olduğunu söylüyor abimde de mi9t var oda kullanıyor onda sorun yok...
Üst Alt