FurkanKose kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım usb bağlantı sorunu

merhabalar, cihazım mi note 10 lite, miuimix 13.0.4 güncellemesinden sonra telefonum farklı bilgisayar ve farklı kablolar ile bağlantı sağlamıyor sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum başına gelen ve çözüm önerisinde bulunursanız çok sevinirim. iyi forumlar.
  2. F

Yardım Galaxy watch 5 ve xiaomi

Merhabalar, galaxy watch 5 akıllı saat aldım fakat "samsung health monitor" uygulamasını apk olarak indiriyorum giriş ekranında koşulları kabul et diyorum uygulamadan atıyor telefonum "xiaomi mi note 10 lite" bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek biri var mı bütün uygulama izinlerini...
  3. F

Yardım Amazfit Verge Orjinal Rom

Amazfit verge modeli için son sürüm orjinal rom arıyorum bulamadım yardımcı olacak var mı ?
  4. F

Yardım Redmi Note 8 Diag Port Sorunu

Merhabalar, pc'de driverler yüklü telefonda, hata ayıklama modu açık root atılı fakat diag port açmıyor cihaz rom değiştdim olmadı başka pc den denedim olmadı kablo değiştdim yine olmadı yardım lütfen.
  5. F

Soru True Wireless Kulaklık Önerisi

True Wireless kulaklık almayı düşünüyorum sizce fiyatını hak eden hangi marka modeldir önerilerinizi bekliyorum.
  6. F

Soru Mi note 10 lite stero mod

Mi note 10 lite için stero mod var mı ve ekran tazeleme hızı yükseltme modu
  7. F

Yardım Mi note 10 lite açılmıyor

Merhabalar cihazıma imei için bootlader kilidini açıp twrp ve root işleminden sonra başka bir qcn dosyası yükledim cihaz açıldı ve geri kapandı böyle kaldı rom atmayı denedim rom işlemi yaparken bir süre sonra hata alıyorum yapabileceğim bir şey var mı yoksa telefoncuya mı vermeliyim şimdiden...
Üst Alt