Furkanemir kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Port rom tavsiyeleri

Arkadaşlar kullandığımız port romları, özelliklerini ve deneyimlerimizi bu konu altında paylaşabilirsek, port romlarla yeni tanışan yada aradığını bulamayan rom hastalarına yardımcı olabiliriz. Paylaşımı yaparken cihazımızın donanım özelliklerinide belirtirsek iyi olur malum bazı cihazlar 3 GB...
  2. F

Tema Fullblack V11 (Karanlık Mod Uyumlu)

Birden fazla temadan modladığım tamamen siyah ve karanlık mod uyumlu temayı paylaşıyorum. Kilit ekranı hareketli havadurumu özelliği mevcuttur. Aktif etmek için kilit ekranında Mi logosuna tıklayıp en altta çıkan ayar işaretine basınız, açılan menuden Weather Animation yazan seçeneği aktif...
  3. F

Mod Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:)

Arkadaşlar genelde sorun adaway yüzünden çıkıyor. En azından port romlarda böyle. Pronun içine gömülü reklam engelleyici host dosyası var. Adaway yüklenince bu host değiştiğinden pro güncelleme kontrolü sapıtıyor ve sürekli varsayılan ayara dönüyor ve bildirim paneli tek simgeye düşüyor. Not...
  4. F

Tema JiyanV2 MIUI 11 Uyumlu Karanlık Mod Teması

Anladım hocam. Teşekkürler.
  5. F

Evet hocam normal modda arkaplan ve bildirim arkaplanı tamamen siyah iken dark modda griye dönüyor. Dark modla alakalı bir durum olduğunu biliyorum ancak bu konularda siz daha tecrübelisiniz belki bir çözümü vardır.
  6. F

Bildirim geldiğinde ekranın üstünde çıkan pencere hocam.
  7. F

Hocam kullandığım tamamen siyah olan bir tema var. Sekko hocanın açmış olduğu konuya istinaden karanlık moda uyarladım. Ancak drop bildirim arkaplanı kesinlikle siyah olmuyor standart karanlık modun renginde kalıyor. İncelediğimde sizin temanız dahil olmak üzere karanlık moda uyarlanmış...
  8. F

Rehber Temaları Nightmode Uyarlama

Emeğinize sağlık çok işime yaradı. Bildirim panelini, bildirim listesini, açılır bildirim penceresini tamamen siyah yapamıyorum gri oluyor bu sorun sanırım karanlık modla alakalı. Bu konuyla ilgili bir fikriniz varmı acaba? Teşekkürler.
  9. F

Rehber Kendi İcon'unu Tasarla

Onu nasıl öğrenebiliyoruz hocam. Telefonumda yüklü bütün uygulamaları yaptım sadece gcam olmadı.
  10. F

Avtivity leri bulmanın kolay yolu linkte hocam. http://en.miui.com/thread-378934-1-1.html Denendi çalışıyor.
  11. F

Bunu simge oluşmuş olupta masaüstünde düzgün görünmeyen tüm uygulamalar için yapsak olurmu ? Birde res klasörü içerisindeki hdpi, xhdpi ve xxhdpi klasörlerinde ayrı ayrı yapmalımıyız? Teşekkürler
  12. F

Tema (Font) Bai Sau Yazı Tipi [By HsnCnKly]

Arkadaşlar tesadüfen buldum temayı MIUI 10 sadece ikonlar ve saat widgeti değişiyor.Fakat duvar kağıdı farklı Frkn.mtz Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. F

İnceleme (iNCELEME) [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0 [Mido]By Escobar1945 (iNCELEME)

1550474986 SGS Romda bildirim sorunu devam ediyormu hocam. Birde RR pie romdayım üzerine direk restore yapsam kurulurmu? Teşekkürler
  14. F

Rom [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0.1[Mido]By Escobar1945

Aynen öyle hocam. İlk başta sıkıntı yoktu bir sürü magisk modülü ve custom kernel yükledim acaba ondanmıdır. Hatta miuide tapatalk bildirimi hiç gelmiyordu sizin romda Maşallah anında geliyor. Meşajda bildirim var ancak ses yok hocam whatsappta kafasına göre :)
  15. F

Rom [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0.1[Mido]By Escobar1945

Hocam SGSI Miui portlar haricinde bütün romları neredeyse yükledim. RR eski telefonlarımda da uzun süre kullandığım bir rom, sizin romu kullanmak istiyorum problemimle ilgili bir öneriniz varmı
Üst Alt