Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 13 pro plus 5g var bende. Çin sim kartım da var çinden almıştım hem cihaz hem telefonu. 19.00 da bastığım zaman account error veriyor açılmıyor dedikleri gibi sunucu kapalı sanırım. Her şeyim tamam normalde. 2 aydır erteleyip duruyor.
elimde çin hesabı var bypass yöntemi çalışmadı ayarlar uygulamasını eski sürüme güncellememi istiyor o da hata veriyor iki bypass yöntemini de denedim olmadı şimdi topluluk süresini bekleyecem açmak için redmi note 13 pro plus 5g zircon çinden alınma yani hesap yetmiyor hocam açmak için bypass...
Adb üzerinden ayarlar uygulamsının farklı bir sürümünü yüklemek için sildim ve adb üzerinden install yapmaya çalıştım ama hata verdi kuramadım istediğim sürümü. Daha sonra eski ayarlar uygulamasını geri yüklemek içim internetten bulduğum sürümleri denediğimde hiçbiri kurulamadı hepsi paket...
Çinden alınma Note 13 Pro Plus+ cihazım var ve bildiğiniz gibi türkçe değil ve play store yok. bl kilidi kapalı bu telefonun bl kilidini açmayı başarırsam veya ücretli açtırırsam sonrasında atacağım en ideal rom hangisi olur. Hangi romu attırmam gerekiyor indian rom dışında diğer romların çin...