furkandesu kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Redmi note 13 pro plus 5g var bende. Çin sim kartım da var çinden almıştım hem cihaz hem telefonu. 19.00 da bastığım zaman account error veriyor açılmıyor dedikleri gibi sunucu kapalı sanırım. Her şeyim tamam normalde. 2 aydır erteleyip duruyor.
  2. F

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

settings APK kurmalısınız dosyaların içinde olması lazım
  3. F

hocam ben sizin hazırladığınız modem dosyalarını çok kullandım ben yapabilirsem hesabı size veririm açarsınız
  4. F

elimde çin hesabı var bypass yöntemi çalışmadı ayarlar uygulamasını eski sürüme güncellememi istiyor o da hata veriyor iki bypass yöntemini de denedim olmadı şimdi topluluk süresini bekleyecem açmak için redmi note 13 pro plus 5g zircon çinden alınma yani hesap yetmiyor hocam açmak için bypass...
  5. F

Yardım Oem kilidini açarken "the place where the account is registered does not match the place" hatası alıyorum

şimdi yapmanız gereken bypass yöntemi var hocam bu hatayı da öyle çözüyorsunuz 1737320372 hocam quickrr site linkini atabilir misiniz özelden
  6. F

Yardım Ayarlar Uygulaması Silindi

çin cihazı var bende bypass için gerekli settings uygulamasını kurmak için yaptım
  7. F

Yardım Ayarlar Uygulaması Silindi

Adb üzerinden ayarlar uygulamsının farklı bir sürümünü yüklemek için sildim ve adb üzerinden install yapmaya çalıştım ama hata verdi kuramadım istediğim sürümü. Daha sonra eski ayarlar uygulamasını geri yüklemek içim internetten bulduğum sürümleri denediğimde hiçbiri kurulamadı hepsi paket...
  8. F

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

cihazınız çin sürümü o yüzden aktif değil
  9. F

Yardım çin mi hesap paylaşımı

bana da çin hesabı lazım gerekirse ücret vs öderim
  10. F

Yardım Redmi Note 13 Pro+ İçin Rom Önerisi

hocam bl açabilirsem deneyeceğim 1722609950 son çare zaten o herkes gibi ben de cihazı açtırmak istemiyorum ama direnç atacam gibi
  11. F

Yardım Redmi Note 13 Pro+ İçin Rom Önerisi

Çinden alınma Note 13 Pro Plus+ cihazım var ve bildiğiniz gibi türkçe değil ve play store yok. bl kilidi kapalı bu telefonun bl kilidini açmayı başarırsam veya ücretli açtırırsam sonrasında atacağım en ideal rom hangisi olur. Hangi romu attırmam gerekiyor indian rom dışında diğer romların çin...
  12. F

Yardım En Stabil Redmi Note 10 Pro Sürümü Hangisi

o zaman onu deneyeyim MIUI 14 aşırı kötü
Üst Alt