Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamda umudu kesmiştim hiç beklemiyordum ve sonunda geldi hepimize hayırlı uğurlu olsun.
1733905990
Güncellemeyi indirip kuran var mı ? Bi sorun var mı ?
Güncelleme ve sıfırlama durumunda imei gider onu belirtiyor yazılımsal kayıt yapıldıysa ama.
1733065701
Vallahi çok saçma bir durum ya Xiaomi inşallah düzeltir bu sorunu ama sanmıyorum.
1733065773
Şu 14.0.8.0 romunu indirebilsek manuel olarak kurulum yaparız aslında ama hiçbir yerde yok.
O gelen güncelleme ne güncellemesiydi güvenlik güncellemesi mi?
1732917811
Bende bi anlasam çok saçma bir durum araştırdım ama tek yolu bl açıp pc ile rom yüklemek galiba
1732917859
Evet haklısın ve güncelleme almıyor xiaominin bu duruma bi el atması lazım bence.
1732917985...
Bende de aynı cihaz var aynı sorunu bende yaşıyorum prizden kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama sanırım telefondan kaynaklı zaten hyperos güncellemesi de daha gelmedi ne yapıcam bilmiyorum.
cihazımda fake rom yok orjinal rom bu xiaomi nin sitesinden de kontol yaptım cihaz orjinal çıktı ama niye böyle bilmiyorum çözemedim yakında gelir mi acaba güncelleme
Merhaba arkadaşlar benim Redmi note 13 pro 4G telefonum var ve hala HyperOS güncellemesi almadı neden bilmiyorum. Normalde bu cihaz miui 14.0.5.0 sürümünden sonra hyperos sürümüne geçmiş ama benim telefonum miui 14.0.8.0 sürümünde ve biraz araştırdığımda benim sorunumu yaşayan birçok insan...
Redmi note 13 pro 4G telefonum var hala hyperOS güncellemesi gelmedi telefonum yurtdışı direnç kayıtlı olduğu için mi gelmiyor acaba bl klidi falan kapalı herşey yardımcı olur musunuz?