Furkanbarbar kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru MIUI 12 Güncellemesi Sonrası Bildirim Çubuğu

Yeni gelen kontrol merkezinde simgelerin arası çok açık başka mi cihazlarında öyle değildi neden note 7de bu şekilde geldi
  2. F

Yardım Pocofone f1 batarya sorunu

Bende de aynı durum mevcut garantiden değişim olur mu batarya için
  3. F

Yardım Poco f1 ekran süresi

Teşekkürler deneyeceğim. Diğer kısım çok fazla pil harcamış ne oluyor bir bilginiz var mı
  4. F

Yardım Poco f1 ekran süresi

Herkese iyi forumlar yaklaşık iki yıldır poco f1 kullanıcısıyım daha önceden 8 - 9 saat ekran süresi alırken son zamanlar her gelen güncelleme ile birlikte aldığım ekran süresi hep düşüyor 3 - 4 rlere kadar ekran süresini arttırmam için yardımcı olabilirmisiniz.
  5. F

Soru Poco başlatıcı

Ayarlar ana ekran ordan uygulama kasasını kapatabilirsin
  6. F

Güncelleme [Android 10] Pocophone F1 Global Kararlı Android 10 V11.0.4.0 QEJMIXM İndirme Bağlantıları

Onlarin o kadar etliyecegini dusunmuyorum cunku 5 saate yakin ekran suresi onceden 8di benimde o ozellikler acikken
  7. F

Güncelleme [Android 10] Pocophone F1 Global Kararlı Android 10 V11.0.4.0 QEJMIXM İndirme Bağlantıları

güncelleme ile ekran sürem baya azaldı aynı sorunu yaşayan var mı
  8. F

Yardım Hücre bekleme çok şarj yiyor.

Bende ole bir sorun yok
  9. F

Soru Ekran kaydecici fps

Eyw sagolasin 1572876907 Ekran kaydecinin sag ustunde ayarlar tusu var ordan
  10. F

Soru Ekran kaydecici fps

Youtube bazi poco kullanicilarin ekran kaydecideki ekran kare hizini 60fps oldugu gordum fakat bende maksimum 30 fps nedenini bilen var mi
  11. F

MIUI 11 Pocophone F1 Global Stabil Miui11 11.0.5.0 indirme bağlantısı

Otadan geldi guncelleme bilginize
  12. F

Yardım Netflix de nasıl hd video izleyebilirim?

Netflix uygulama ayarlari yurutme ozellikleri 1571419596 Sunu deneyin isterseniz ama ben uygulamayi begenmedim
  13. F

Yardım Netflix de nasıl hd video izleyebilirim?

Kötü Haber : Pocophone F1'e Netflix Hd Desteği Gelemiyor ! - POCOPHONE F1 - Mi Community - Xiaomi
  14. F

Yardım silinen gizli dosyaları geri yükleme

Bugün cihazıma hard reset attım fotoğrafları yedekledim fakat gizli dosyadakileri unutmusum hard resette onlarda silinmiş geri nasıl getirebilirim
Üst Alt