furkan_sylr kullanıcısının son içeriği

1. furkan_sylr

Yardım Redmi 8 bootloader kilidi açma

Redmi 8 cihazıma modem dosyası atmak istiyorum ama bootloader kılidi kapalı nasıl açarım? mi unlock tool işe yaramaz aktif aim kart takılı olması gerekiyor ancak sim kart zaten takılmıyor ücretsiz bir kilit açma yazılımına ihtiyacım var
  2. furkan_sylr

Yardım Termal kısma nasıl devre dışı bırakılır

Termal kısma nasıl devre dışı bırakılır CPU hız aşırtma için bir uygulama veya yöntem root var
  3. furkan_sylr

Çözüldü Vendor R, Vendor Q Farkları Nedir?

Arkadaşlar redmi 9a cihazıma Arrow os 13 kurmak için VENDOR Q flashladim tekrar android 10 a dönmek için ne yapmalıyım
  4. furkan_sylr

Kernel Redmi 9a custom kernel

Redmi 9a için kernel overclock
  5. furkan_sylr

Yardım Yazılım sonrası kamera arızası

Cihaza Google pixel romu attım ve sonrasında kamera 13mp iken sadece 5mp ile çekiyor kamera ayarlarında Max 5mp yazıyor çözümü varmıdır?
  6. furkan_sylr

Yardım Redmi 9a yavaş şarj sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar geçenlerde cihazıma bir custom rom kurdum miui12 de normal şekilde şarj olurken şuanda çok yavaş şarj oluyor.
  7. furkan_sylr

Rom Redmi 9A fastboottan flash edilebilir custom rom

Arkadaşlar cihazımda mi account kilidi var ve kilidin gitmesi için custom rom gerekli ancak twrp kurulamadigi için custom rom kuramiyorum SP flash tool aracılığıyla edl modda rom kuruluyor ama yine kilit geliyor SP flash tool dan kurulabilir rom gerek yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt