Furkan_78 kullanıcısının son içeriği

1. Furkan_78

Yardım Redmi note 9s şarj sorunu

Hocam dün telefoncuda deneyerek yeni şarj aleti aldım. Kapatıp açtığımda nedense şarj oldu. Devamında şarj olacak mı bilmiyorum, mi şarj aletinde kapatıp açtığımda sorun devam etmişti
  2. Furkan_78

Yardım Redmi note 9s şarj sorunu

Xiaomi Redmi Note 9S modeli telefonum şarjdayken sürekli kesiliyor ve geri şarj devam ediyor. Özellikle telefon şarjda ve kullanımdayken oluyor. Eski düşük hızda adaptör ile şarj oluyor ama hızlı şarj adaptörü ile denediğimde şarj olmuyor. 3 tane şarj adaptörü ve kablosu denedim, Mi şarj aletini...
  3. Furkan_78

Soru Format imei

Cevabınız için teşekkür ederim hocam, oradaki soru ile bu soru farklı olduğu için ve soruyu cevaplamak isteyenler farklı başlık gördüğü için yeni konu oluşturup sordum 🙂 1629227507 Hocam o vpn konusuydu burada farklı bir soruyu ele aldım 1629227551 Valla var hocam o korku 😃
  4. Furkan_78

Soru Format imei

Arkadaşlar imei ve root gitmeden nasıl format atabilirim? İçindeki imei sonradan atıldı.Hard recovery felan dediler ama bişey anlamadım 🙁.İmei silinmeden sıfırlamanın bir yolu var mı? Varsa anlatabilir misiniz lütfen?
  5. Furkan_78

Yardım vpn kullanırsak imei gider mi?

Çok teşekkür ederim 🙂
  6. Furkan_78

Yardım vpn kullanırsak imei gider mi?

Vpn açtığım zaman başka ülkenin sunucusuna bağlayıp beni orada gösteriyor ya,imei numaramda herhangi bir sorun oluşur mu yardımcı olabilir misiniz lütfen
  7. Furkan_78

Çözüldü İmei

İmei kapanınca uçak modu ile nete bağlanıyorlar ya imei olduğunda açarsak sorun oluşturur mu diye düşünmüştüm denemeye de korkuyorum 🙁
  8. Furkan_78

Çözüldü İmei

İmei klonlanan bir cihazı uçak moduna alırsak imei silinir mi?
Üst Alt