Furkan54 kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Redmi note 7 kapanma sorunu

Ram kullanım programı yükledim. Donma anındaki Ram kullanımını görmek için. Bu mesajı yazarken Ram kullanımı yüzde 58. Ama İnternete hızlı dolaşınca veya sayfayı sürekli yukarı aşağı kaydırdığımda Ram kullanımı yüzde 80 çıkıyor. Bu noktada telefon donuyor ve resetliyor kendini.
  2. F

Yardım Redmi Note 7 Donma ve Resetleme Sorunu

Ram kullanım programı yükledim. Donma anındaki Ram kullanımını görmek için. Bu mesajı yazarken Ram kullanımı yüzde 58. Ama İnternete hızlı dolaşınca veya sayfayı sürekli yukarı aşağı kaydırdığımda Ram kullanımı yüzde 80 çıkıyor. Bu noktada telefon donuyor ve resetliyor kendimi. 1563280479 Bu Ram...
  3. F

Evet aynen öyle
  4. F

Özellikle internette gezinirken oluyor telefon donuyor sonrasına reset yapıp açılıyor. Yarın garantiye yollayacağım. GENPA garantili ama şunu düşünüyorum. Telefonu kontrol edecek internete girecek sorun yok diyip format atıp geri gönderecekler. Bunun için bir tavsiyeniz var mı? Böyle bir sorun...
  5. F

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Telefonu bir ay önce aldım. Özellikle internette gezinirken telefon aniden donuyor 5 10 saniye. Sonrasında reset ile açılıyor telefonum. Size bir geri dönüş yapıldı mı?
Üst Alt