Furkan4731 kullanıcısının son içeriği

1. Furkan4731

Rom ROM yükledikten sonra açılmıyor

İyi akşamlar herkese. Redmi 9T cihazıma xiaomi.eu ROM yüklemesi yapıyorum yaptıktan sonra başarılı bir şekilde açılıyor, fakat telefonu kapattıktan sonra bir daha açılmıyor. MIUI yazısı geldiği anda telefon kapanıp TWRP'de başlıyor. Bunun sebebi nedir? 2 kere aynı sorun oldu farklı 2 TWRP...
  2. Furkan4731

Soru XiaoMiTool v2 Hindistan ROM yüklersem IMEI gider mi?

Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler, ben Hindistan ROM yükleyecektim aslında ama ondan önce EU ROM'un Kararlı 12.0.3 A10 sürümünü denemek için yükledim ve telefon kendine geldi çok seri bir şekilde çalışıyor bende bu ROM'da kalmaya karar verdim buradan okuyan birisi olursa...
  3. Furkan4731

Soru Note 8 Kasma Sorunu

Android 11 MIUI 12.5 kurdum Note 8'e EU ROM bu arada, acayip bir hantallık var telefonda. Global olan sürümde eğer böyle olacaksa gerçekten büyük sıkıntı ve tahminim sorun yine devam eder. Çünkü EU ROM'lar Çin sürümünü baz alarak hazırlanıyor ve bu kasmalar rahatsız edici, Android 10'da iken...
  4. Furkan4731

Soru MIUI Sistem Launcher

Cihazınızın ana ekranı diyebiliriz Launcher'e. Cihazınızı her zaman bu uygulama sayesinde yönetirsiniz en basit işlem olan uygulamalara tıklayıp açmak için bu gereklidir. Güncellemeseniz de olur 1629932593 Halihazırda zaten yerleşik olarak sisteminizde bulunur olmazsa olmazdır her cihaz için
  5. Furkan4731

Teşekkür ederim, peki ben direk Hindistan ROM'u yüklesem ama hiç wipe yapmayacağım. 12.5 geldiğinde orjinal Recovery ile güncelleme yaptıktan sonra TWRP'yi flashlarım. Bu şekilde IMEI gitmez değil mi?
  6. Furkan4731

Teşekkür ederim hocam. Gitmez cevabınız tüm sorularım için geçerlidir değil mi; Hindistan Stock ROM kurma > Gitmez Orjinal Recovery ile Format > Gitmez Güncelleme gelirse yapma > Gitmez
  7. Furkan4731

Arkadaşlar Redmi Note 8 kullanıyorum A11 MIUI 12.5 EU ROM yükledim ve gerçekten cihazda hissedilir yavaşlık mevcut. IMEI Repair yapılmış bir cihazdır, ben şu an başlıkta belirttiğim XiaoMiTool v2 uygulaması ile Hindistan ROM kurarsam, veya kurduktan sonra güncelleme yaparsam, kendi orjinal...
  8. Furkan4731

Soru EU ROM için hangi TWRP'yi Kullanmalıyım? [Redmi Note 8]

Hocam bu PBRP yani TWRP değil daha önce hiç denemedim belki de daha iyidir TWRP'den bilemiyorum. MIUI EU 12.5 ROM yükleyeceğim bu dediğiniz PBRP sorunsuz şekilde yükler mi? Ama eğer ki TWRP'nin son Resmi sürümü 3.5.2 hakkında bilginiz varsa ondan da bahseder misiniz 1629644683 TWRP nin son...
  9. Furkan4731

Soru EU ROM için hangi TWRP'yi Kullanmalıyım? [Redmi Note 8]

Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 cihazımda Global Android 10 tabanlı sürümü kullanıyorum. Android 11 MIUI 12.5 EU ROM kurmak istiyorum fakat hangi TWRP ile bu ROM'u sorunsuz kurabilirim? Bende şu anda HELLAS TWRP yüklü arayüzü orjinale göre farklı fakat işlevleri normal TWRP ile aynı. Dosyalar...
  10. Furkan4731

Yardım Redmi Note 8 EU ROM Nasıl Yüklenir?

Merhaba arkadaşlar; IMEI Repair Yapılmış Global MIUI 12.0.4.0 Android 10 Hellas TWRP yüklü Redmi Note 8'im var. Ben MIUI 12.5 Kararlı EU sürümünü indirdim, fakat yükleme konusunda endişelerim var. Fotoğraf ve Video yedeklerimin hepsini aldım. Sistem yedeği almadım henüz eğer almam...
Üst Alt