Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar herkese. Redmi 9T cihazıma xiaomi.eu ROM yüklemesi yapıyorum yaptıktan sonra başarılı bir şekilde açılıyor, fakat telefonu kapattıktan sonra bir daha açılmıyor. MIUI yazısı geldiği anda telefon kapanıp TWRP'de başlıyor. Bunun sebebi nedir? 2 kere aynı sorun oldu farklı 2 TWRP...
Arkadaşlar Redmi Note 8 kullanıyorum A11 MIUI 12.5 EU ROM yükledim ve gerçekten cihazda hissedilir yavaşlık mevcut. IMEI Repair yapılmış bir cihazdır, ben şu an başlıkta belirttiğim XiaoMiTool v2 uygulaması ile Hindistan ROM kurarsam, veya kurduktan sonra güncelleme yaparsam, kendi orjinal...
Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 cihazımda Global Android 10 tabanlı sürümü kullanıyorum. Android 11 MIUI 12.5 EU ROM kurmak istiyorum fakat hangi TWRP ile bu ROM'u sorunsuz kurabilirim? Bende şu anda HELLAS TWRP yüklü arayüzü orjinale göre farklı fakat işlevleri normal TWRP ile aynı. Dosyalar...
Merhaba arkadaşlar;
IMEI Repair Yapılmış
Global MIUI 12.0.4.0 Android 10
Hellas TWRP yüklü
Redmi Note 8'im var. Ben MIUI 12.5 Kararlı EU sürümünü indirdim, fakat yükleme konusunda endişelerim var. Fotoğraf ve Video yedeklerimin hepsini aldım. Sistem yedeği almadım henüz eğer almam...