Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün miui 12.5 güncellemesi geldi ve yükledim araştırdığım miui 12.5 den sadece gelen özellik olarak ses açma kısma ve bildirim ekranı oldu telefonu kapatma ekranı duvar kağıdı ekranı ve diğer özellikler eski sürüm ile aynı tasarım sebebi nedir
2 Gün önce gelen 12.0.5.0 güncellemeden sonra oluşan sorun rehberde ekli olan kişileri ararken telefon durduruldu hatası alıyorum sorunun çözümü varmı acaba
Not : Rehberde kayıtlı bir kişi aradığında aynı sorunu alıyorum ve görüşme kapanmadan sorun devam ediyor ve her defasında telefonu yeniden...
Miui 12 Güncellemesiyle gelen ve sınırlı sayıdaki telefonlara gelen bu özelliği kullanmak için çoğumuz twrp gibi çözümer buluyoruz fakat misafir miui severlerimiz bu twrp işini yapamayabiliyorlar bugün onlar için en stabil ve AOD Uyumlu SuperWallpapers Mars & Earth Apk'sını Sizlerle...