Furkan Ersoy kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Instagram görüntülü arama yapmıyor

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim telefonu alalı hemen hemen bir ay oluyor ama aldığimdan beli instagramda görüntülü arama yapamıyorum önbelleği temizledim verileri temizledim sildim yeniden yükledim ama bir türlü duzelmedi bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok...
  2. F

Sohbet Hızlı şarj olmuyor desteklediği halde

Merhaba arkadaşlar selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim hızlı şarj destekliyor dediği halde ayarlardan girmedigim bakmadığım yer kalmadi ama bir türlü hızlı şarj seçeneğini bulamadım lütfen yardımcı olun her yerde hızlı şarj destekliyor diyor ama telefon hızlı şarj olmuyor başlıkta 5w 2...
  3. F

Yardım Instagram görüntülü arama sorunu

Arkadaşlar selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim MIUI 11 güncellemesi yaptım 3 haftalık bir cihaz ama cihazı aldığimdan beli Instagram'da görüntülü arama yapamiyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla
  4. F

Yardım Telefonun kendi forumuna giriş yapamıyorum kullanıcı bilgileri alınamadı hatası veriyor bu

Arkadaşlar selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim telefonun kendi forumuna bir türlü giriş yapamıyorum cihazı alalı 3 hafta falan oluyor herşey çok güzel ama bu sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
  5. F

MIUI 11 Redmi note 7 MIUI 11 geldi

Çok şükür bin şükür MIUI 11 güncellemesi ota yoluyla cihazıma ulasti. Cihazım : Redmi note 7
  6. F

MIUI 11 Redmi Note 7 Güncelleme Aldı

Hocam hala gelmedi bu guncelleme ben hiç birşey anlamadım herkesin bir anda alması gerekirken tek tek mi gidiyor şans işi mi hiç bişey anlamadım
  7. F

MIUI 11 Redmi Note 7 Güncelleme Aldı

Hocam bende note 7 kullanicisiyim henüz güncelleme almadım ota yolu nasıl oluyor yardımcı olurmusunuZ
  8. F

Soru Redmi note 7 MIUI 11 güncellemesi gelmedi

Hocam gecenlerin hiç birinin böyle bir sikayeti yok
  9. F

Soru MIUI forum hatasi

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm yeni aldığım note 7 cihazım MIUI foruma giriş yapmak istedigimde hesap bilgileri alınamadı hatası veriyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
  10. F

MIUI 11 Mi 8 Lite'a MIUI11 Geldi Hayırlı Olsun

Hocam cihazınız nedir
  11. F

İnceleme MIUI 11 olumsuz yanları

1573074018 Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bir türlü gelmedi guncelleme her telefona aynı anda gönderilmesi gereken güncelleme neden parça parça dagitiliyor şahsen anlamış degilim
  12. F

Soru miui11 güncelleme geldi..

Bir bize gelmedi galiba MIUI 11 note 7 kullanicisiyim
  13. F

Yardım instagram

Hocam bendede aynı sorun vardı bende yeni almıştım note 7 cihazımı ama çok şükür ki bugün düzelmiş
  14. F

Recovery MIUI 11

Şimdi gelirler
  15. F

Recovery MIUI 11

Hocam niye böyle diyorsunuz ki herkes öve öve bitiremedi MIUI 11 i
Üst Alt