Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim telefonu alalı hemen hemen bir ay oluyor ama aldığimdan beli instagramda görüntülü arama yapamıyorum önbelleği temizledim verileri temizledim sildim yeniden yükledim ama bir türlü duzelmedi bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok...
Merhaba arkadaşlar selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim hızlı şarj destekliyor dediği halde ayarlardan girmedigim bakmadığım yer kalmadi ama bir türlü hızlı şarj seçeneğini bulamadım lütfen yardımcı olun her yerde hızlı şarj destekliyor diyor ama telefon hızlı şarj olmuyor başlıkta 5w 2...
Arkadaşlar selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim telefonun kendi forumuna bir türlü giriş yapamıyorum cihazı alalı 3 hafta falan oluyor herşey çok güzel ama bu sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm yeni aldığım note 7 cihazım MIUI foruma giriş yapmak istedigimde hesap bilgileri alınamadı hatası veriyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
1573074018
Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bir türlü gelmedi guncelleme her telefona aynı anda gönderilmesi gereken güncelleme neden parça parça dagitiliyor şahsen anlamış degilim