Furkan Bektaş kullanıcısının son içeriği

1. Furkan Bektaş

Yardım NFC Ödeme Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Cihazımda MiRoom kurulu. BonusFlaş uygulamasında NFC ile ödeme yapmak istediğimde cihazınız uygun değil diyor. Root'lu olduğu için mi yoksa telefonda herhangi bir sertifika mı eksik emin olamadım. Deneyen var mı? Nasıl çözebiliriz? Ekleme: Magisk uninstal yapıp denedim...
  2. Furkan Bektaş

Yardım Xiaomi.eu 9.11.28 L1 Sertifikası Yok

Merhaba. Cihazım 9T Pro. Global ROM'dayken L1 vardı ve Netflix'i HD izleyebiliyordum. MiRoom'a geçince L1 sertifikası kayboldu. ROM desteklemiyormuş, sorun etmedim. Şimdi EU Beta'nın son sürümünde destek eklendi diyor. Aynı cihaza ve aynı ROM'a sahip bazı kişilerde L1 sertifikası var. Ben nasıl...
  3. Furkan Bektaş

Soru MiRoom'a L1 Sertifikası Yüklenebiliyor mu?

Merhaba. MiRoom'a L1 sertifikası yüklemek için bir yol var mı?
  4. Furkan Bektaş

Yardım [Çözüldü] Ekranı Otomatik Döndürme Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba. Ekranı Otomatik döndürmeyi etkin kıldığımda aktif hale gelmiyor. Hatta yarış oyunlarında da aracı döndürmek için telefonu seçtiğimde de tepkisiz kalıyor direksiyon. Nasıl çözebiliriz? Bunun haricinde sensörlerde sorun yok. Çözüm: Sorun muhtemelen Android sürüm yükseltme...
  5. Furkan Bektaş

Yardım MiRoom L1 Sertifikası Nasıl Yüklenir

Arkadaşlar ROM'u ve cihazı açıklamada belirttim. Yabancı forumlarda parmak izleri menüsünde ödeme kısımlarından sertifikayı yükleyebilirsiniz demiş ama bende L1 gözükmüyor. Nasıl yükleyebilirim?
  6. Furkan Bektaş

Yardım ROM Yükleme Adımları

Bu akşam ROM yüklerken pek çok sorunla karşılaştım. Telefonum IMEI repairli, sadece EFS olarak ve full sistem yedeği olarak da yedek aldım. Çıkan sorunlardan sonra MiFlash ile Global 10.3.3 flashladım. Şu an elimde MiRoom dosyası var. Forumdaki rehberleri vs okudum ama aklıma takılan yerler...
  7. Furkan Bektaş

Yardım TWRP E1001 Hatası

Merhaba arkadaşlar. Telefonuma TWRP'den ROM flashlayacaktım. Önce, "format data-yes" yaptım. Sonra advanced wipe kısmından "dalvik/art cache, cache, system, vendor, data" kısımlarını seçip temizledim. Sonra ROM'u flashlama çalıştığımda çalıştığımda şu hatayı verdi: E1001: Failed to update...
  8. Furkan Bektaş

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Ben de 10.3.3'ün bir önceki versiyonunu arıyorum, 10.2.x idi, pil performansı mükemmeldi ama her yerde 10.3.3 var.
  9. Furkan Bektaş

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Mi 9T Pro cihazım var. En stabil sürüm nedir bu custom ROM'da? Hangisini önerirsiniz?
  10. Furkan Bektaş

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Şu an Mi 9T Pro Global 10.3.3'deyim. Miroom'un hangi versiyonunu önerirsiniz? En stabil hangisi şu an?
  11. Furkan Bektaş

Rom Miui 11 den miui 10 geçmek

Sağ olun hocam. Hangi sürümden hangi sürüme geçtiniz?
  12. Furkan Bektaş

Rom Miui 11 den miui 10 geçmek

Bende şu an MIUI 10.3.3 yüklü. Fastboot ile bir alt sürüme geri dönebilir miyim? Antiroll back olayı varmış sanırım tam bilmiyorum.
  13. Furkan Bektaş

İpucu Güncellemeden Sonra Düşen Pil Performansını Düzeltmek

Fotoğraf ve videolar için Google Fotoğraflar öneririm hocam. Her yerden erişim de sağlayabilirsiniz.
Üst Alt