Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam çözdüm sorunu cmd ile atma gibi bi yöntem vardı forumda videosunu görüp o şekilde yapinca tüm sorun çözüldü ama miui yükledim sistem uygulamaları fln var hyperosun son sürümünü yükelyince desteklenmeyen yazılım demişti, şimdi globalin üst sürümünü recovery rom ile mi yapmaliym yoksa yine...
hyperosun en son sürümünü atinca desteklenmeyen yazılım hatası dedi, mi flashda da No catch checkpoint flash is not done hatası aldım, sorun nedir ne yapmam gerekiyor
1772630710
ya şimdide miuinin denediğimde sending sparse 'super' 18/23 hatası verdi
şuan biraz daha hakimim ne yapmam gerektiğini az çok çözdüm, takıldığım nokta hyperos mu yüklemeliyim miui mi ve hangi sürümlerini o kısımda kaldım onuda tamalarsam flashlayacam
hocam yeniyim bu işlerde rom atmam gerektiğini bende düşünüyorum da sadece biraz çekiniyorum yanlış birşey yapmaktan korktuğum için bl kilidi resmini nasil atacağım, geliştirici seçeneklere girdim orda mi kilit durumu kilit açıldı yazıyor chatgpt ordan öğrenebilrsin demişti
aslında benim sorunum google playin kendi kendine kapanması durumu bu durum çözülürse telefonun pilinden fln yada diğer özelliklerinden çok memnunum, fakat google play anlamsız bi şekilde kapanıyor bunu çözsek yeterli
redmi note 12 pro 5g kullanıcısıym çin romu varmış içinde modeli SMOCNXM buymuş , google playe girince bir uygulamaya tiklayinca google play çöküyor, ayarlarina girip verileri temizle diyince gireibliorm fakat aradan biraz zaman geçince tekrar aynı şey oluyor, bunu düzeltmek istiyorum...